Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN SIN BIVŠEG KONZULA

Došli zbog droge, našli zatočenu devojku

Autor: E. S. - B. J. | 02.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Beogradska policija juče je uhapsila I. P. (38), u čijem stanu su nađeni oružje i droga, ali i devojka koju je zaključao i besomučno batinao. Kako “Alo!” saznaje, reč je o sinu Ostoje Pandže, bivšeg jugoslovenskog konzula u Australiji, koji je inače svojevremeno bio i šef kabineta Radovana Stojčića Badže, načelnika Resora javne bezbednosti.

Oružje i narkotici u stanu Igora Pandže (38)

Oružje i narkotici u stanu I. P. (38)

- Uhapšeni se tereti da je u svom stanu u Beogradu protivpravno lišio slobode i držao žensku osobu i fizički je maltretirao. Prilikom pretresa njegovog stana, inspektori su pronašli tri pištolja “glok”, kalibra devet milimetara, pištolj CZ M57, kalibra 7,62, 138 komada pištoljske municije raznog kalibra i 20 komada patrona za lovačku pušku. Nađena su i 84 komada tableta ekstazija i 40,71 gram kokaina - kažu U MUP-u.


Kako saznajemo, on je devojku sa kojom se odranije poznavao nakon izvesne svađe zaključao u jednu sobu u svom stanu i nije joj dozvoljavao da izađe niti da kontaktira sa bilo kim, a tu je fizički maltretirao s vremena na vreme. Policija je u modricama otkrila u stanu u koji je došla zbog droge i oružja. Ona je odmah prebačena u Urgentni centar, gde joj je ukazana lekarska pomoć. Pandža će ujutru biti priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje.

On je, inače, sin Ostoje Pandže, koji je u vreme režima Slobodana Miloševića bio blizak saradnik tadašnjeg šefa Resora javne bezbednosti Radomira Stojčića Badže. Policijski general Stojčić likvidiran je u restoranu “Mamma mia” u Beogradu u aprilu 1997, a ubica je u njega sa leđa sasuo rafal od 15 metaka. Ubice do danas nisu nađene, a ni pouzdan motiv likvidacije nije utvrđen. Njegov šef kabineta Ostoja Pandža je u martu 2000. imenovan za našeg generalnog konzula u Sidneju, a otkako mu se završilo to službovanje nije se pojavljivao u javnosti. Iz Australije se vratio i njegov sin Igor, koji je prvo živeo u Holandiji, a pre šest godina nastanio se u Beogradu. Zanimljivo je da je i Stojčićev sin Vojislav (34) imao problema sa zakonom, te i odležao godinu i po zbog teških krađa po Dedinju i droge.
Poslednji komentari
  • VANESA Vreme: 03.08.2014 19:06h

    a onda ce tatica povuci sve diplomatske ""jake veze" potplacenih i vrednih politicara kod kojih moze sve za pare i sinko gilipter ce samo biti sakriven od javnosti nekoliko meseci...novinari ce se plasiti da bilo sta pishu lose jer moze i njih da saceka rafal..neki tatini duznici ce napisati kako je taj ipak dobar sin jer duguju tatku uslugu i GILIPTER SE OPET VRACA GDE JE BIO DA RADI STA JE RADIO jer je on tajkov sin ,tajko ga mnogo voli i tajko ima dobre veze..AJDE JOVO NANOVO PA OPET SVE U KRUG...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP