Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRIVDEN ZBOG INFORMATIVNOG RAZGOVORA

Dragoslav Kosmajac priveden u Crnoj Gori, čeka ga proterivanje

Autor: Vijesti.me | 22.07.2014 - 08:48:00h | Komentara: 0

Dragoslav Kosmajac, kog je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko bosa, priveden je sinoć u Centru bezbednosti Kotor, gde je bio na informativnom razgovoru.

Nojman sa Čumetom i Kosmajcem

Kosmajac će naverovatnije biti proteran iz Crne Gore, zbog brojnih priča i kontroverzi koje su se vezivale za njegovo ime, a koje su počele nakon što je od Vučića označen kao glavni srpski narko bos.
Njegov sin Lazar je pušten iz zatvora u Spužu početkom jula, nakon što je uhapšen jer je pobegao saobraćajnoj policiji. Kada je napustio zatvor, obećao je da će napustiti Crnu Goru.
Dragoslav Kosmajac se u Beloj knjizi MUP-a Srbije iz 2001. pominje kao jedan od najznačajnijih trgovaca opojnim drogama.
Srpski mediji objavli su da su njegovo ime pominjali i svedoci saradnici i optuženi u postupcima protiv Zemunskog klana, imenujući ga kao osobu od koje su pripadnici tog kriminalnog klana nabavljali drogu.
Navodno je povezan sa međunarodnim krijumčarima narkotika i u Južnoj Americi i ima uhodani kanal za krijumčarenje kokaina iz Turske, Bugarske i Makedonije, preko Crne Gore i Srbije, za zemlje zapadne Evrope.
Navodno je blizak i sa optuženim narkobosom iz Pljevalja, Darkom Šarićem. Uprkos podacima koje o njemu ima policija, nikada nije bio uhapšen, jer navodno, policija protiv njega nikad nije imala dovoljno dokaza.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP