Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UPOZORENJE

Drašković: Zemunski klan ponovo hara, sklapa se pakt sa đavolom!

Autor: Tanjug | 15.06.2014 - 10:10:00h | Komentara: 10

Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je da zemunski klan ponovo hara Srbijom i upozorio na mogućnost da osuđenik za ubistvo premijera Zorana Đinđića, Milorad Ulemek Legija pobegne iz zatvora.

Vuk Drašković

Vuk Drašković: Sklapaju pakt sa đavolom! | Foto: Emil Čonkić


Drašković je u intervjuu za "Blic" rekao da informacije kojima raspolaže ukazuju da je zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume bio u pravu kada je medijima nedavno rekao da zemunski klan ponovo hara Srbijom.

"Nešto se opasno i krupno desilo krajem decembra 2013. i početkom januara 2014. kada je Milorad Ulemek Legija, serijski ubica koji je osuđen na četiri puta 40 godina zatvora, sa punim poverenjem države proglašen za ključnog svedoka u otktrivanju ubica Slavka Ćuruvije", rekao je Drašković.

Od tada, kako je upozorio, "sve upućuje na zaključak da opet neko u državi sklapa pakt sa đavolom, kao i pre 5. oktobra 2000. godine".

Drašković kaže i da je dodatni razlog za uzbunu i činjenica da je Čumetu, ključnom zaštićenom svedoku koji je razotkrio zločine Legije i njegovog zemunskog klana, oduzeto policijsko obezbeđenje.

"Njemu je oduzeto obezbeđenje, čime je po nečijoj volji i strategiji postao glineni golub za zemunski klan. Dobio je drugo zahvaljujući svesnoj odluci načelnika UKP", navodi Drašković.

Lider SPO upozorava i da se uveliko priprema teren za Legijino premeštanje u deo zatvora u požarevačkoj "Zabeli" iz kojeg će mu biti lako da pobegne.
"Tamo ga već čekaju njegove ubice, jer su u tom delu zatvora Gumar, Tojaga Ilić, Bujošević...Izvan zatvora su nekadašnji pripadnici JSO koji su rasporedjeni u policiji, tužilaštvu, pravosuđu, po medijima, a ima ih čak i u Ministarstvu spoljnih poslova. Meni sve ovo liči na pripremanje terena da se Legija ponovo proglasi za heroja i spasioca države, kao što je bio proglašen za heroja 5. oktobra", kaže Vuk Drašković.
Poslednji komentari
  • mila Vreme: 15.06.2014 10:17h

    Da da ako si ti taj đavo.

  • rocko Vreme: 15.06.2014 10:43h

    na kojoj li je danas boji,odmah na posmatranje.

  • Pettar Vreme: 15.06.2014 11:04h

    Draškoviću, bolje bi ti bilo da ćutiš. Takođe, mogao bi da pošalješ Legiji kutiju sa čokoladom ili ratlukom, znaš ipak treba da mu se zahvališ što te je namerno promašio u Budvi.

  • 2KD Vreme: 15.06.2014 12:03h

    Iz koje rupe se ovaj izvukao??? Bio je pametniji dok je cutao i pisao knjige

  • Branko Vreme: 15.06.2014 12:36h

    Dokle ovaj Drašković? Ko njega "sponzoriše" ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP