Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HAPŠENJE

Droga letela niškim ulicama: Uhvaćeni na delu bacili kesicu kroz prozor!

Autor: B. Janačković | 02.04.2014 - 11:04:00h | Komentara: 0

Marko N. (29), Milan D. (32), Dušan Đ. (34), Stevan V. (33), Milan S. (31) i Milan I. (38), svi iz Niša, uhapšeni su zbog sumnje organizovali kriminalnu grupu koja se bavila nabavkom i rasturanjem droge na niškim ulicama.

Narkoman

| Foto: foter.com

U sklopu velike policijske akcije, u odvojenim intervencijama, uhapšeni su i Milan S. (32) kao i Nenad T. (34), kojima se stvalja takođe rasturanje narkotika. Iako nisu zaplenjene velike količine droge - 22,3 grama heroina i

Pred policijom progutao kesicu droge


U prokupačku bolnicu hitno je odveden jedan žitelj tog mesta koji je tokom intervencije policije, progutao kesicu u kojoj je, kako se veruje, heroin.
Predstavnica bolnice Irena Kovačević je danas rekla da je M.V. (28) spasen ispiranjem želuca čime je izvadjena kesica droge. Policija je saopštila da je M.V, kada ga je patrola zaustavila na ulici, izvadio kesicu, stavio je u usta i progutao.
U kesici je 0,3 grama praška, veruje se - heroina. Policija je najavila da će protiv osumnjičenog podneti krivičnu prijavu tužiocu zbog krivičnog dela nedozvoljenog posedovanja droge.
(Beta)

165 grama marihuane - policija je odradila dobar posao jer je sa ulice sklonjeno osam dilera.
- Milan S. važi za krupnijeg dilera u niškom narko podzemlju ali policija nije uspela nikako da mu pronađe drogu, jer je drogu uvek držao kod drugoga. Dva puta mu je pretresana kuća tokom akcije „Grom“ ali ništa nije nađeno. Sada su pronađeni dokazi koji potvrđuju da je baš on radi dalje preprodaje prodao 1,2 kilograma marihuane Branku C (36) iz Niša, kod koga je droga nađena tokom akcije „Grom“ pa je juče uhapšen, kaže naš sagovornik. On je, inače, već osuđen na tri godine zatvora zbog prodaje heroina, ali kaznu još nije izdržao.
Dušanu Đ., Stevanu V i Milanu I. stavljene su lisice na ruke u momentu dok su pakovali heroin u paketiće za uličnu distribuciju.
- Policija je upala u kuću Dušana Đ. na Trošarini tako što je polomila ulazna vrata. Dušan Đ. je dok su policajci utrčavali u kuću uspeo da izbaci kroz prozor kesu heroina. Deo droge se razleteo ali je u kesi preostalo 12,7 grama heroina, dok je u sobi nađeno 11 paketića sa ovim opijatom, što je dovoljno dokaza da se na duže vreme nađu iza rešetaka, kaže naš izvor blizak istrazi.

Deo droge se razleteo po ulici

Deo droge se razleteo po ulici | Foto: PU Niš

Grupa je funkcionisala tako što su trojica dilera koji su uhapšeni na delu zajedno sa Milanom S, kupovali i prepakivali heroin a onda ga davali Marku N. i Milanu D. da ga prodaju na ulici.
- Grupa je razotkrivena posle mesec dana intenzivnog rada. Prvo je uhapšen narkoman Marko R. koji je od njih kupio pola grama heroina. Prodavce policija tada nije dirala nego ih je pratila jer se sumnjalo da su deo organizovane grupe što se i pokazalo kao tačno. Zanimljivo je da su Marko N. i Milan D. prethodne noći učestvovali u kafanskoj tuči u kojoj su lakše povređeni. Bili su da daju izjave u policiji zbog tuče, ali su ponovo dva sata kasnije uhapšeni zbog droge, kaže naš sagovornik.
U odvojenoj akciji policija je uhapsila Nenada T. kod koga je nađeno 165 grama marihuane i vagica za merenje

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP