Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN OTKRIVEN U SELU GADOVINA KOD POŽEGE

Drvoseču krvnički pretukli, pa spalili!

Autor: E. Sadiku - J. Paunović | 22.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Užička i požeška policija uhapsile su Miluna M. (47) i Dragu N. (39) iz Svraćkova zbog sumnje da su ubili, a potom i spalili Radeta T. (49), državljanina BiH, koji je u Srbiji radio kao drvoseča kako bi prehranio porodicu! Motiv svirepog ubistva još nije utvrđen, ali se sumnja da je reč o neraščišćenim odnosima.

Telo Radeta T.  pronašao slučajni  prolaznik

Telo Radeta T. pronašao slučajni prolaznik | Foto: RAS

Strašan zločin otkriven je u nedelju, kada je slučajni prolaznik u selu Gadovina pronašao ugljenisani leš sezonskog radnika koji su rastrgle životinje i pozvao policiju. Kako „Alo!“ saznaje, nestanak Radeta T. je 18. oktobra prijavio čovek kod kojeg je ubijeni trebalo da radi. Drvoseči se, međutim, nedelju dana ranije gubi svaki trag jer je utvrđeno da se od tada nije pojavljivao u kući u kojoj je stanovao.


„Operativnim radom utvrđeno je da je Rade trebalo da se sastane sa D. N. u selu Godovik, u šumi nedaleko od seoskog puta. Na dogovorenom mestu Radeta je sačekao osumnjičeni Milun M., koji ga je krvnički pretukao. Rade je od zadobijenih batina preminuo, a kako bi prikrio zločin, Milun je drvoseču polio benzinom i zapalio“, kaže izvor „Alo!“.

Policija je uhapsila Miluna M. (47) i Dragu N. (39) zbog sumnje da su ubili Radeta T. (49), državljanina BiH, koji je u Srbiji r

Policija je uhapsila Miluna M. (47) i Dragu N. (39) zbog sumnje da su ubili Radeta T. (49), državljanina BiH | Foto: Dušan Milenković


Prilikom obdukcije, saznajemo, uočene su povrede na lobanji pokojnika nastale usled udaraca najverovatnije tupim predmetom, prelomi levog ramena i desne potkolenice, kao i više udaraca po telu. Policija je u nedelju uhapsila Miluna M. i Dragu N., koji su, kako saznajemo, odbijali da govore o zločinu. Milun M., za koga je utvrđeno da je poznavao žrtvu, sumnjiči se da je počinio ubistvo, dok se Draga N. sumnjiči za podstrekivanje na zločin.
Poslednji komentari
  • darko Vreme: 22.10.2013 16:57h

    nije selo gadovina,to je selo godovik!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP