Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HAPŠENJE

Dunjićev huligan uhvaćen s kokom!

Autor: B. Jelovac | 30.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je juče tri osobe kod kojih su pronađena dva paketa sa 109,9 grama kokaina vrednosti oko 700.000 dinara, među kojima se nalazi i Beograđanin Vladimir Vuković (32) zvani Čelati, saznaje “Alo!”.

Hapšenje

Hapšenje | Foto: Vesna Lalić

Vuković je hapšen i pre pet godina, zbog šverca skanka, kada ga je MUP označio kao pripadnika grupe koju vodi Velibor Dunjić (28), jedan od vođa navijača Crvene zvezde.


- Uhapšena su dvojica Subotičana E. N. K. (29) i D. O. (42), koji su došli u Beograd i nabavili kokain od Vukovića, a potom krenuli nazad ka Subotici. Policija je zaustavila njihovo vozilo na naplatanoj rampi kod Stare Pazove i u automobilu je prilikom pretresa nađen kokain visoke čistoće. Svi su već neko vreme praćeni, te je i sama kupoprodaja u prestonici sve vreme bila nadgledana - kaže naš izvor blizak istrazi.

U akciji hapšenja učestvovali su i pripadnici Interventne jedinice, ali i policije iz Sremske Mitrovice i Subotice, a sva trojica će danas biti privedena tužiocu sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Vladimir Vuković

Vladimir Vuković


Vuković je prvi put hapšen u novembru 2008. godine kada su u akciji beogradske policije lisice stavljene i Aleksandru Stankoviću i Ranku Raškoviću prilikom preprodaje 34 kilograma marihuane ispred “Kombank arene”. Rašković je drogu spakovanu u tri velike plastične kese dovezao autobusom “Božur” iz Podgorice, a potom je predao dvojici mladića koji su imali zadatak da je dalje distribuiraju na ulično tržište.

Velibor Dunjić

Velibor Dunjić | Foto: RAS


- U saradnji sa beogradskom kancelarijom Interpola, u Švedskoj je istovremeno uhapšen Velibor Dunjić, vođa navijača FK Crvena zvezda. Pomenute osobe lišene su slobode u nastavku akcije koja je počela u oktobru 2008. hapšenjem 12 članova grupe iz Zemuna, koja se okupljala oko Nemanje Bojovića (29) zvanog Hemija i Petra Guzijana (26) - saopštio je tada MUP.

Dok je prvi deo grupe koji se naziva “novim zemunskim klanom” već odslužio svoje kazne, ishod sudskog postupka protiv Vukovića i dela grupe koju je navodno predvodio Dunjić javnosti nije poznat.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 01.12.2013 20:58h

    Sacuvaj me BOZE, na sta ova dvojica kriminalaca lice. Mislim da im se daje previse medijskog prostora.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP