Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IGOR JURIĆ IZNEO NOVE DETALJE IZ PROŠLOSTI TIJANINOG UBICE

Đurić i ranije napadao devojke!

Autor: M. Popadić | 25.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 13

- Možda informacija koju sam saznao prošle nedelje da je branioca ubice moje ćerke Tijane angažovao jedan beogradski medij i nije potpuno tačna, ali sam nakon čitanja Đurićeve izjave odlučio da angažujem advokata.

Dragan Đurić

Dragan Đurić | Foto: facebook

U Bajmoku Đurić razbio flašu o glavu M. T.,
koji je branio drugaricu od njegovog nasrtaja. Napadao je i ćerku jednog Novosađanina i jednog poljoprivrednika iz Alekse Šantića

Još ne znam ko će to biti, ali svakako želim da to bude žena i majka - izjavio je otac nastradale 15-godišnje Tijane Jurić, nakon što se u petak u Višem javnom tužilaštvu upoznao sa izjavom uhapšenog Đurića. Tada je saznao da ubica nije tražio advokata, ali je branilac, ipak, na volšeban način angažovan. To je i bio razlog da i sam potraži advokata.


Suđenje za mesec-dva
U Višem Javnom tužilaštvu idućeg četvrtka biće saslušana još jedna Tijanina drugarica, a Jurić veruje da će početak suđenja monstrumu biti zakazan za najviše mesec-dva.

Da se radi o nasilniku iz ranijeg perioda, Jurić je saznao i od mladića M. T. iz Mišićeva, kome je Đurić pre sedam godina u bajmočkoj diskoteci „Odiseja“ razbio pivsku flašu o glavu.

- Bio sam sa društvom u jednom lokalu u Bajmoku kada su mi javili da je neki momak iz Alekse Šantića nasrnuo na moju drugaricu. Otrčao sam u „Odiseju“ i jedva sam je otrgao od Đurića. On me je tada udario pivskom flašom u glavu, ali sam drugaricu odvukao od njega. Čuo sam da je policija reagovala podnošenjem krivične prijave i da je zbog toga sudski odgovarao, ali više detalja ne znam - ispričao jer M. T. Tijaninom ocu.

Igor Jurić

Igor Jurić | Foto: Biljana Vučković


- Znam da je napadao i ćerku jednog Novosađanina i jednog poljoprivrednika iz Alekse Šantića. Tražiću ovih dana njihove očeve. Želim da se sva nedela ovog zločinca razotkriju i da se on najstrože kazni. Stručnjaci Pravnog fakulteta u Novom Sadu uobličili su moju ideju o donošenju „Tijaninog zakona“, i ja sam taj nacrt juče predao odborniku SNS-a Gojku Radiću. On mi je obećao da će nacrt „Tijaninog zakona“ što pre ući u proceduru, odnosno da će se naći na skupštinskoj sednici - dodaje Jurić.
Poslednji komentari
  • jaooj Vreme: 25.08.2014 09:02h

    Uz duzno postovanje za bol koju oseca Igor Juric,kao i za bes prema ubici njegove cerke, ovaj covek mi je sve sumnjiviji

  • Ja Vreme: 25.08.2014 11:20h

    Vi ponovo ovog coveka, pa dokle vise...jel vi citate komentare na prethodnom tekstu koji ste objavili pa dosta nam je vise ovog coveka. Sta on sada izigrava policajca pa on ispituje i istrazuje. Zar njemu nije dosta sta je taj ubica uradio njegovo detetu nego covek ia snage da istrazuje Ko je on da to radi Pa i ja sa izgubila dete na slican nacin, pa bilo je dva tri dana u novinama i nije mi padalo napamet da se reklairam vec sa zalila svoje dete kako i dolikuje svakom coveku. A on dokle vise..Jos kada sam procitala da "Možda informacija koju sam saznao prošle nedelje da je branioca ubice moje ćerke Tijane angažovao jedan beogradski medij...". Hej o cemu ovaj covek prica, odakle mu obraz da napada medije pa da mu nije bilo medija pitanje je da li bi pronasao telo svog deteta jer toliki je pritisak bio da je poliija morala da otrkije ko je to uradio . Moli Vas cenjeni list, u ime nas roditelja koji smo izgubili decu, stanite vise sa ovim covekom,, imamj te postovanja i prema nasem bolu

  • aleksandra Vreme: 25.08.2014 11:48h

    SVAKA ČAST OVOM ČOVEKU,DA SU SE RANIJE DO TANČINA ISTARŽIVALE OVAKVE STAVRI...TAJ BI ODAVNO BIO ELIMINISAN SA SLOBODE..NIKO NIJE LUD,DIVLJI OD JEDNOM...U KINI ZA SAMU NAMERU SMRTNA KAZNA,PA KAKO JE KOD NAS NEMA ,IZOLACIJA DRUGE VRSTE

  • Lana Vreme: 25.08.2014 12:39h

    Tijaninom ocu se javljaju oni , koji su pretrpeli maltretiranje ovog manijaka , i on sasvim logicno reaguje , jer je doziveo novi sok na sudu , kada se otkrilo pojavljivanje novog advokata , koji je strucnjak za zlikovce …… KO je njega poslao , ili se sam ponudio ?

  • NEA Vreme: 25.08.2014 13:25h

    Svaka čast ovom čovjeku i neznam zašto mu se zamjera neka traži i iskopa sve moguće što može samo da ga se osudi kada vlasti ne uspijevaju doći do takvih informacija on može,ja bi isto tako napravila nedaj Bože sličnog slučaja!! Želim mu puno snage za nadolazeće sa vjerom u krajnji mir i koliko toliko pravednu krajnjost!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP