Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM IZ PLASTIKA

Dva hica kroz vrata pogodila Turčina!

Autor: I. Milićević | 01.02.2015 - 09:01:00h | Komentara: 0

Celen Batufan (26) teško je ranjen kada su napadači ispalili 10 metaka u obezbeđenje sa kojim se sukobilo.

Uviđaj ispred kluba

Uviđaj ispred kluba | Foto: Miloš Perić

Turski državljanin Celen Batufan (26) teško je ranjen preksinoć u beogradskom klubu "Plastik" u Dalmatinskoj ulici, kada je zasad neidentifikovani mladić ispalio nekoliko hitaca iz pištolja na obezbeđenje kluba!

Kako "Alo!" saznaje, pucnjavi je prethodila svađa mladića i obezbeđenja, koje je pokušalo da ga udalji iz kluba zbog neprimerenog ponašanja.
Svedoci su potvrdili policiji da su pripadnici obezbeđanja bili maksimalno profesionalni i da nisu potezali za silom, iako ih je problematičan gost sve vreme provocirao.
Sa problematičnim mladićem bila su još dvojica momaka, koji su se nakon izlaska iz kluba uputili ka svom vozilu. Posle nekoliko minuta, kada su svi u klubu već zaboravili na ovaj incident, iznenada je pored kluba projurio automobil iz kojeg je otvorena vrata.

- Ispaljeno je bar 10 hitaca u pravcu obezbeđenja, koje je stajalo ispred ulaznih vrata. Dva metka su probila drvena vrata kluba i pogodila Batufana, koji je sa devojkom upravo napuštao klub i uzimao jaknu iz garderobe. Samo se srušio na pod, a trenutni muk prekinula je vriska gostiju koji su se zatekli u blizini - rekao je za "Alo!" jedan od zaposlenih u klubu “Plastik”.

Hitna pomoć je došla kroz nekoliko minuta i teško povređeni Turčin prevezen je bez svesti na Urgentni centar.
Policija je takođe ubrzo došla i izvršila uviđaj. Pripadnici obezbeđenja, kao i zaposleni na garderobi, otišli su na informativni razgovor, gde su detaljno opisali šta se dogodilo.
Potraga za trojicom mladića za koje se sumnja da su odgovorni za pucnjavu, odmah je pokrenuta i oni bi uskoro trebalo da budu identifikovani.
 
Zaposleni su uspeli da daju policiji detaljan opis problematičnog gosta, a policiju je dodatno šokiralo što su svi naveli da izgleda veoma mladoliko, te da najverovatnije nema više od 20 godina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP