Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAČEKUŠA

Dva metka u čuvara iz Centralnog zatvora

Autor: Blic | 31.08.2014 - 22:09:00h | Komentara: 0

Igora Hamedovića (38), čuvara Okružnog zatvora u Beogradu, dvojica nepoznatih napadača ranila su juče oko 7.30 sati ispred zgrade u beogradskom naselju Zvezdara.

Radnik Centralnog zatvora ranjen je sa dva hica u butinu ispred zgrade broj 22 u Ulici Voje Veljkovića, gde i stanuje. Policija sumnja da su u napadu učestvovala dvojica napadača, od kojih je jedan hicem iz pištolja ranio Igora Hamedovića.

pokrivalice

 Na mestu ranjavanja juče su bile i dve prijateljice Hamedovića, koje su ga svojim automobilom odvezle do Urgentnog centra.
- Dolazio je kod nas u stan kada su, kako nam je rekao, na njega pucala dva napadača koja su nosila šalove preko lica. Oni su ispalili više metaka a dva su ga pogodila u butinu. Zatim su pobegli. On nas je potom pozvao na interfon. Izašle smo i brzo ga odvezle u Urgentni centar. On ne zna šta se dogodilo, da li su napadači baš njega čekali, kao i šta bi mogao da bude motiv napada. Ali, rekao je da su jednom od napadača pre pucnjave drhtale ruke - objašnjavaju prijateljice.
One navode da je Hamedović čovek čvrstog karaktera, ozbiljan u svom poslu i da ne vide razloge zbog kojeg bi na njega bio izveden organizovan napad.
Kako saznajemo, policija je saslušala Hamedovića u Urgentnom centru. On je razveden i ima sina od 14 godina, koji živi s majkom, a rodom je iz Bariča kod Obrenovca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP