Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Dva muškarca jutros ranjena u Žarkovu!

Autor: Tanjug | 13.10.2014 - 08:49:00h | Komentara: 0

Dva muškarca povređena su iz vatrenog oružja jutros oko 05.35 časova u Ulici Ilije Ðuričića, u Žarkovu, u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

pokrivalice

Do pucnjave je došlo u pekari „Trg“, gde su tri nepoznata napadačaiz vatrenog oružja nepoznate marke i kalibra ispalili više metaka u goste pekare Miloša V. (27) i Stefana S. (26)

Stefan S. (26), koji je od ranije poznat policiji, ranjen je u levi kuk, dok je Miloš V. zadobio prostrelnu ranu leve butine. Obojica su prevezeni na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Sinoć su se u Beogradu dogodila i dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređeno, kazala je portparol Hitne pomoći.
Mladić, vozač motocikla, star 23 godine, u udesu, koji se dogodio oko 19.50 časova u Ulici Vojvode Stepe ispred broja 177 A, zadobio je ortopedske povrede, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.
Muškarac star oko 29 godina u udesu oko 19.20 časova na putu od Sremčice ka Belim Vodama zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.
Hitna pomoć je tokom noći do 06.00 časova obavila 105 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 232 intervencije od kojih 55 na javnim mestima, precizirala je Macura.
Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.
Portparol Hitne pomoći je savetovala slojevito oblačenje, nošenje boce sa vodom, uzimanje osvežavajućih napitaka, voća i povrća.
Macura je ukazala da je neophodno čuvati se respiratornih virusnih infekcija i provetravati prostorije u kojima se boravi, a onima koji ne odlaze na posao, savetovala je odmor, šetnje i boravak u prirodi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP