Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA TRAŽI POMOĆ STRUČNJAKA ZA SEKTE

EGZEKUCIJA U RAČI: Sumnja se na ritualno ubistvo?!

Autor: B. N. | 27.12.2014 - 12:07:00h | Komentara: 0

Policija u Rači kod Kragujevca, gde je u utorak u svom stanu pronađena mrtva Ljubinka Popadić (65) sa dva zabodena noža u vratu, zatražila je pomoć od beogradskih kolega koji su stručnjaci za sekte. Kako saznajemo, oni su juče bili u Rači i ispituje se da li je u pitanju ritualno ubistvo, s obzirom na to da su u vratu žrtve ostavljeni noževi.

Ljubinka Popadić (65)

Ljubinka Popadić (65)

- Policija poziva u stanicu sve koji su na bilo koji način bili u kontaktu sa žrtvom ne bi li razrešili ovo ubistvo. Nije uobičajeno da ubica ostavi zariven nož u telu, a u ovom slučaju čak dva, na jednoj i drugoj strani vrata - kaže naš izvor.


Ljubinku je pronašao poštar kada je došao da joj donese penziju. Telo je pronašao na podu sobe, a glava i grudi su joj bili prekriveni čaršafom sa fotelje. On veruje da je ubicu sama Ljubinka pustila u stan, jer nije bilo tragova obijanja, a vrata su bila otključana.

Nesrećna žena je živela sama, bila je teško pokretna i slabo je govorila zbog ciste na mozgu i komplikacija posle operacije. Njena familija i poštar Dragan Mitrović svedoče da je bukvalno puzala na laktovima po kući. Uprkos teškoj bolesti ova bivša karatistkinja i nastavnica biologije bila je veliki borac i trudila se da živi samostalno.

- Pre godinu dana je prikupila 1.200 evra i rekla nam da je to za njenu sahranu, ali tada smo u fijoci pronašli svega 100 evra. Pre nekoliko meseci opet nam je rekla da je uštedela 800 evra - ispričala je njena rođaka Dragica Popadić.

Još nije poznato da li je taj novac odnet. U stanu nije bilo premetačine, te je neizvesno da li je zločin počinjen iz koristoljublja ili je u pitanju nešto drugo poput ritualnog ubistvo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP