Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

REŠEN MISTERIOZAN NESTANAK

Ekskluzivno: Legijina ćerka pobegla od kuće!

Autor: D. Ćuruvija / N. Gavrilović | 03.02.2014 - 10:08:00h | Komentara: 3

Ćerka Milorada Ulemeka Legije (45) Nikolija Luković (15) koja je u petak nestala i nije se porodici javila tri dana pronađena je, rekla je danas za Alo.rs njena baka koja živi u Torontu.

Legija odbio da  se pred sudijom  izjasni šta od imovine  poseduje, a njegov  advokat tvrdi da nema novca da vrati dug

Milorad Ulemek Legija

"Sve je u redu. Nema potrebe da pišete o tome", rekla je baka Nikolije Luković, Legijine ćerke iz prvog braka sa kanadskom novinarkom srpskog porekla Majom Luković. Nikolijina baka više nije želela da da je bilo kakve izjave.

Dobro upućen izvor Alo.rs saznaje da je devojčica pobegla od kuće i da nije nikakva otmica u pitanju.

Međutim, u kanadskoj policiji rekli su nam da se Nikolija i dalje vodi kao nestala.

Inače, nestanak Legijine ćerke prijavljen je kanadskoj policiji u petak.

Kanadska policija je u nedelju, preko televizijske stanice CP24, uputila apel građanima da dostave sve informacije o 15-godišnjoj Nikoliji Luković, koja je nestala u petak po podne u centru Toronta.

Zabrana

Iako se sumnjalo da je možda reč o otmici, kako saznajemo, nestanak je najverovatnije povezan sa mladalačkim nestašlukom Legijine ćerke koja se u protekla tri dana samo javila svojoj drugarici.
Objavljena je i fotografija devojčice.

W

Nikolija Luković

Nikolija Luković je ćerka Milorada Ulemeka i njegove prve supruge Maje Luković, kanadske novinarke. Upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a venčali se dve godine kasnije.

Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda. Jedno vreme su zajedno živeli u Kanadi, pa je Legija uzeo prezime svog tasta i doskora se prezivao Luković.

Maja Luković

Maja Luković

Nikolija je najstarije Legijino dete, rođena je 1998. godine i trenutno pohađa deseti razred škole u Torontu.
Kada su se Legija i Maja Luković rastavili Nikolija je ostala uz majku. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za detetovu bezbednost.
Beogradski mediji su javljali da su Maja i Nikolija Luković pre dve godine posetile Ulemeka u zatvoru, kada je ćerka prvi put videla oca.

NOVA PORODICA POSLE RAZVODA
Posle razvoda od prve supruge Milorad Ulemek je nastavio da živi sa Aleksandrom Ivanović, sa kojom ima četiri ćerke, od devet, 11, 12 i 13 godina.

Poslednji komentari
  • s. Vreme: 03.02.2014 15:15h

    Legija i Maja nikad nisu ziveli u Kanadi. Ziveli su u Beogradu a kada je Maja dosla u Toronto da se porodi, Aleksandra Ivanovic se, sa sinom iz prvog braka, uselila kod Legije i tu ostala.

  • zemunac Vreme: 04.02.2014 01:21h

    Tacno. Legija i Maja se nikad nisu razveli. Sucina udovica, Aleksandra, koja je i sa Sucom zivela nevencano, tesila je coveka cija trudna zena se poradjala u inostranstvu, a pre njega, zna se koga je tesila neposredno posle Sucine smrti. To se zove sklonost ka tesenju situiranih i mocnih zestokih momaka jedne ambiciozne provincijalke. Za ovo jadno dete koje je odraslo odbaceno od oca zbog doticne udavace nije ni cudo sto prolazi kroz ovakve krize. Treba joj pomoci. Otac mora nekako da se ukljuci i da shvati svoju krivicu. Gde ce mu dusa?

  • jedan covek Vreme: 04.02.2014 02:45h

    Licno sam cuo Legiijinu nevencanu zenu Aleksandru kako se fali da je on zbog ljubavi prema njoj ii njenom vanbracnom sinu sa Sucom ostavio ovu malu. To je njoj dokaz ljubavi a ovo siroto dete verovatno pati zbog toga. Sigurno nije bilo lako odrastati sa saznanjem da te odbacio otac. Mnogi kazu, pa nije ni znala za njega do pre dve godine. Tacno, ali da li mislite da joj nije falio, da je deca nisu zadirkivala? Zao mi je devojcice, jako. Zelim joj sve najbolje i koliko je meni poznato Maja i Cema nisu razvedeni. Pozdrav Nikoliji koja je koliko vidim ista tata od Ceminog starog prijatelja i svaku srecu joj zelim.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP