Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Eksplodirala plinska
boca, povređeno dvoje

Autor: N. N. Travica | 15.01.2013 - 14:57:00h | Komentara: 0

U eksploziji plinske boce koja se dogodila na gradilištu u novosadskom naselju Grbavica povređeni su radnici Đ.R.(55) iz Novog Sada i V.K.(52) iz Odžaka. Do nesreće je došlo prilikom menjanja boca u kojima je bilo još plina.

Sve se dogodilo na poslednjem spratu petospratnog objekta u Tolstojevoj ulici, čiji je investitor preduzeće „Vaer“, koje i građevinske radove izvodi.
Boca je eksplodirala u trenutku kada je Đ.R. upaljačem pokušao da zapali gorionik koji je držao treći radnik, koji u ovom događaju na sreću nije povređen.

Mesto eksplozije

Mesto eksplozije | Foto: N. N. Travica

- Samo smo čuli prasak i jauk. Dotrčali smo i videli da je jednom radniku povređeno lice, dok je drugi zadobio opekotine po šakama. Odmah su odneti u bolnicu – rekao je za ALO jedan od građevinaca.
Do eksplozije plinske boce je došlo tako što iz prve boce sa kojom su radnici rukovali, nije iscureo sav plin, a oni su pokušali da zapale drugu bocu. O događaju su obavešteni policija kao i inspekcija za zaštitu na radu.
-U Urgenti centar primljena su dva pacijenta kojima je ukazana medicinska pomoć. Pregledom je konstatovano das u obojica zadobili opekotine drugog stepena. Biće zadržani na Klinici za plastičnu hirurgiju i nalaze se van životne opansosti – rekla je Jelena Jurišin portparolka Kliničkog centra Vojvodine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP