Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN PETAR KNEŽEVIĆ (64)

Fantom sa mačetom KOLJAČ SVINJA?!

Autor: M. Dudvarski - I. Milićević | 22.02.2015 - 21:00:00h | Komentara: 0

Petar Knežević (64) iz Batajnice uhapšen je juče zbog sumnje da je u prošli ponedeljak ubio mačetom komšiju Stevana Katilovića (35) u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u tom naselju. Kako „Alo!“ saznaje, Knežević je najpre priveden prekjuče i odveden u policijsku stanicu, gde je supruga ubijenog Katilovića i svedok ubistva, trebalo da obavi prepoznavanje. Ona je navodno odmah uperila prstom u Petra, ali policiji to, bez drugih materijalnih dokaza, nije bilo dovoljno da osumnjičenog zadrži u pritvoru. Međutim, on je ponovo uhapšen juče ujutru, nakon što je policija dobila rezultate DNK tragova pronađenih na mestu ubistva, a koji potvrđuju da je on fantom iz Batajnice za kojim se traga gotovo nedelju dana.

Stevan je ubijen nakon što se posvađao sa ubicom zbog bezazlenog saobraćajnog incidenta

Stevan je ubijen nakon što se posvađao sa ubicom zbog bezazlenog saobraćajnog incidenta | Foto: Rajko Ristić

 - Ne znam šta da vam kažem! Šokiran sam. Moj otac nikada nije ni mrava zgazio! Siguran sam da je policija pogrešila. On je prolazio tom ulicom kada se dogodilo ubistvo, jer je išao u posetu tetki koja tamo stanuje. Kada se vratio kući pričali smo o ubistvu i nijednog trenutka nisam primetio nešto što bi moglo da ukazuje da on ima veze sa tim. Pitajte celu ulicu, svi znaju da se moj otac nikada ni sa kim nije posvađao, a kamoli potegao nož - kazao je juče novinarima Petrov sin Aleksandar (39) ispred porodične kuće u Batajnici, nedaleko od mesta na kom je ubijen Katilović.

U šoku: Aleksandar  Knežević sa komšijom

U šoku: Aleksandar Knežević sa komšijom | Foto: Emil Čonkić

 On objašnjava da dodatno sumnja da je u pitanju njegov otac, jer je žena ubijenog odmah rekla policiji da je ubica imao dugačku bradu.
- Moj otac nikada u svom životu nije imao mačetu, dugačku bradu, niti ima zelenu “vijetnamku” koju je navodno opisala žena ubijenog. Imali smo mnogo noževa u kući jer je otac klao svinje, ali ne i mačetu - kaže sin uhapšenog.
Hapšenje Petra Knežević ostavilo je u neverici gotovo čitavu Batajnicu, a prve komšije ostale su šokirane vešću.
- Peru znam celog života, odrasli smo zajedno. Ne mogu da poverujem da je on ubica! Uvek je bio miran i nenasilan, ne znam da li se ikada posvađao sa nekim. Kada je ostao bez posla u “Ikarbusu”, bavio se poljoprivredom, a gajio je i stoku i živinu. Komšijama je klao svinje i uvek pomagao kada je trebalo nešto da se radi. To ne može da bude on - pričale su juče vidno potresene komšije.
Stevan Katilović ubijen je 16. februara u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici posle kraće svađe u saobraćaju. Stevan i njegova supruga Nena su automobilom izlazili s parkinga, kada im je na put stao čovek. Nastala je svađa, Stevan je izašao iz automobila, a muškarac je izvadio mačetu i mladiću najpre isekao nos, a zatim ga ubo u desnu preponu, zbog čega je iskrvario nasmrt.


Stevanova supruga: Neka istrune u zatvoru!

Nena Katilović, supruga ubijenog Stevana, rekla je juče novinarima da je srećna što je policija rešila zločin.

Nena i Stevan Katilović

Nena i Stevan Katilović

 
- Ubici želim sve najgore, neka istrune u zatvoru! Uzeo mi je ono što sam najviše volela - rekla je Katilovićeva, koja će sutra ispratiti supruga na večni počinak.


Sin uhapšenog poznavao žrtvu

Sin uhapšenog Kneževića, kazao je juče novinarima da je poznavao ubijenog Katilovića i da ga je vest o njegovoj smrti jako potresla.
- Znali smo se iz naselja, viđali smo se po kafanama. Moj otac ga nije poznavao, eventualno ga je znao iz viđenja. Stevan je takođe bio nenasilan, miran i porodičan čovek, zbog čega mi je ceo ovaj scenario dodatno neverovatan - tvrdi sin uhapšenog. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP