Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ODLOŽENO SUĐENJE FIDU

Filipović pregovara s tužilaštvom o priznanju krivice

Autor: Tanjug | 28.10.2013 - 11:41:00h | Komentara: 1

Ukoliko do tog datuma Flipović i Tužilaštvo zaključe sporazum, suđenja neće ni biti, a Filipović će morati da prizna da je ranio Danilovića i nagodi se sa Tužilaštvom za određenu kaznu

Danilović i Fido

Danilović i Fido

U Višem sudu u Beogradu danas je odložen početak suđenja Branku Filipoviću zvanom Fido, optuženom da je 18. maja ranio nožem predsednika košarkaškog kluba "Partizan" Predraga Danilovića, jer Filipović pregovara sa Tužilaštvom o zaključenju sporazuma o priznanju krivice.
Odlaganžje suđenja predložila je Filipovićeva odbrana, a Tužilaštvo se složilo, pa je sud odložio pretres za 25. novembar.
Ukoliko do tog datuma Flipović i Tužilaštvo zaključe sporazum, suđenja neće ni biti, a Filipović će morati da prizna da je ranio Danilovića i nagodi se sa Tužilaštvom za određenu kaznu.
Pre mesec dana na pripremnom ročištu Filipović je negirao da je izvršio krivično delo za koje se tereti, a to je pokušaj ubistva i najavio da će na suđenju detaljno izneti svoju odbranu.
Filipović će na suđenje biti doveden iz pritvora u kome boravi više od četiri meseca. Tužilaštvo Filipovića tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju, jer je 18. maja povredio Danilovića u svojoj kafani "Kafanica" na Košutnjaku.
Danilović, koji u tom postupku ima status oštećenog, pridružio se krivičnom gonjenju Filipovića, a letos je svedočio u istrazi.

Filipović je od 18. maja do 2. juna, kada je uhapšen, bio u bekstvu, dok se Danilović u Kliničkom centru Srbije oporavio od napada.
Poslednji komentari
  • Lela Vreme: 28.10.2013 13:10h

    Da je bio pametan - priznao bi odmah I ne bi bežao. Ali, tada novine ne bi imale materijala da nagađaju odn. od žrve - oštećenog prave krivca. Svaka cast Daniloviću šta je sve izdržao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP