Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SVEDOK:

Fric je bio bos, a ne Šarić

Autor: M. D. | 31.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Beranac Draško Vuković (36), svedok saradnik u postupku protiv narko-bosa Darka Šarića i biznismena Rodoljuba Radulovića, zvanog Miša Banana, juče je na suđenju u Specijalnom sudu iza zatvorenih vrata rekao da Pljevljak nema nikave veze sa švercom više tona kokaina za šta je optužen pred Specijalnim sudom.

Darko Šarić

Darko Šarić | Foto: Oliver Bunić

On je, kako nezvanično saznajemo, izjavio da je Dragan Dudić zvani Fric, koji je 2010. godine likvidiran u Kotoru, bio u samom vrhu piramide kada je reč o švercu kokaina. Inače, on je ranije u istrazi naveo kako mu je Dudić otkrio da je njegov poslovni partner Radulović “privatnik koji ima jake firme” zbog čega je bilo lako registrovati brodove na njegovo ime.

Ispričao je tada i detaljno opisao kako je 2009. Radulovićevim prekookenaskim brodom “Verti” prošvercovano 1,8 tona kokaina iz Argentine u Španiju! Vuković je otkrio ulogu svakog od optuženih u lancu šverca kokaina i rekao da je on bio zadužen za nabavku kokaina od kriminalnih grupa iz Kolumbije, Bolivije i Perua, te da je o svemu obaveštavao Frica.

Deportovan zbog napada na novinara


Dragan Labudović iz Berana, koga crnogorska policija sumnjiči da je naložio pokušaj ubistva novinara Tufika Softića 2007, prebačen je iz Srbije u zatvor u Spužu. Labudović i njegov sugrađanin Boris Laban, članovi Šarićeve narko-grupe u martu 2013. sklopili su sporazum sa srpskim tužilaštvom o priznanju krivičnog dela. Laban je tada osuđen na deset i po, a Labudović na devet godina zatvora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP