Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRIVEDEN PRVOTIMAC SA MARAKANE

Fudbaler
Crvene zvezde
napao policajca!

Autor: J.P. | 13.04.2013 - 09:49:00h | Komentara: 6

Milan Jovanović nastavlja po starom. Fudbaler Crvene zvezde je i definitivno sebi zatvorio vrata povratku u prvi tim pošto je u noći između petka i subote (oko pola tri ujutru) fizički napao pripadnike interventne jedinice u Bulevaru Mihajla Pupina, koji su vršili redovne aktivnosti. On je tom prilikom jednog od njih udario pesnicom u lice, nanevši mu lakše telesne povrede, pa je savladan i vezan uz pomoć fizičke sile! Sve se dogodilo u blizini kafane „Tako je suđeno“, koja je u vlasništvu proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića, ali nismo mogli da dobijemo informaciju da li se Mrva baš kod njega nacirkao.

Milan Jovanović

Napao pripadnika intervente: Milan Jovanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Osumnjičeni M.J. (29), kome je određeno policijsko zadržavanje poslat je na trežnjenje, a potom je pušten iz pritvora i biće procesuiran po redovnom postupku - rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Radivojević: Auto nije mnogo oštećen, Milan se izvinio!

Pašće i Olimpija: Vukoičić i Radivojević

Košarkaš Crvene zvezde Vuk

Radivojević rekao je da ga je policija obavestila da mu je auto oštećen rano jutros, a da mu se fudbaler Milan Jovanović, iz istog sportskog društva, izvinio zbog toga i ponudio da plati štetu.

Radivojević je putem kluba kazao da je njegova supruga bila na rođendanskoj proslavi u kafani na Novom Beogradu, a da ga je policija oko dva ujutru pozvala i rekla da mu je oštećeno vozilo. On je naveo da je ujutru dobio potvrdu i odšlepovao auto.

"Auto nije mnogo oštećen, a srećom nije bilo povređenih. Milan mi se javio čim je pušten iz pritvora i izvinio se. Pitamo je da se nađemo da mi nadoknadi štetu, što je korektno sa njegove strane.
Trenutno sam sa ekipom u Kruševcu, a čim se budem vratio u Beograd, sve ćemo regulisati", rekao je Radivojević.

Potom se saopštenjem oglasio i Sindikat policije, koji je objavio da je Mrva bio u društvu sa još jednom osobom i da je pre tuče sa policijom rukama razbio vetrobransko staklo na automobilu „seat“ koje je u vlasništvu košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića.

Prema našim nezvaničnim informacijama, fudbaler je pesnicom udario pripadnika MUP-a u lice i tako mu naneo lakše telesne povrede.

Saopšteno je da je Jovanović, koji je bio u društvu sa još jednom osobom, razbio  staklo na automobilu "seat" u blizini stanice policije u Novom Beogradu i da je patrola policije potom izašla da interveniše.


Prilikom intervencije "osumnjičeni, koji je bio u alkoholisanom stanju, drsko se ponašao prema policajacima, a potom je počeo da vređa i pripadnike Interventne jedinice koji su došli da pomognu kolegama".

Prema navodima iz policije, fudbaler je vikao i psovao, a MUP poseduje uverenje sa Maksilofacijalne klinike da je njenom pripadniku naneta lakša telesna povreda.

Policijski sindikat je saopštio da je Jovanović bio pijan. Fudbaler
je odveden na obradu gde je ostao do kasno popodne.

Protiv Jovanovića će sigurno biti podneta prijava za remećenje javnog reda i mira, kao i za delo ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti.

Podsećamo, popularni Mrva je krajem januara bio odstranjen sa priprema Zvezde u Antaliji zbog problema sa alkoholom, ali je Crnogorac u poslednjih mesec i po dana trenirao sa prvim timom i čekao povratak u ekipu.

Jovanovićev problem sa pićem bio je poznat od ranije u klubu, što je smetalo i bivšem treneru Robertu Prosinečkom. Navodno, upravo je sukob Vladana Lukića i Robija zbog Jovanovića bio “kap koja je prelila čašu”, jer ga je bivši predsednik štitio uprkos učestalom neprimerenom ponašanju.

Naneo sebi štetu, a ne Zvezdi!

- Milan je naneo najveću štetu sebi, a ne Zvezdi. Ne mislim da će to uticati na njegove saigrače, iskreno verujem da ih to neće poremetiti. Ne mogu da kažem kakve Jovanovića sankcije čekaju, ali verovatno će u ponedeljak Upravni odbor odlučivati o njegovom daljem statusu i kaznama - rekao nam je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

On je imao jasno objašnjenje zašto Jovanović nije bio u karantinu.

- U karantin ide 18 igrača koji konkurišu za tim, Jovanović nije bio na tom spisku - otkrio je Stojadinović.

Poslednji komentari
  • zeka Vreme: 13.04.2013 10:13h

    Pa, i fudbaleri su ljudi od krvi i mesa. Dešava se i njima, da se malo opuste, a kada se tome i doda i težak status ovog momka u Zvezdi, gde ne igra, ne prima redovno platu, duguje mu se po ugovoru, eto belaja. Ali, nema opravdanja za ovo što je uradio, policajci, takođe, rade svoj posao i nisu nam ništa krivi, što imamo težak život

  • Kvazimoodo Vreme: 13.04.2013 10:24h

    Jednom alkos uvek alkos. Izbacite ovog coveka iz kluba vec jednom. Dres bilo kog kluba se mora nositi sa ponosom i shodno tome se i ponasati bilo na terenu ili van.

  • Red kap Vreme: 13.04.2013 10:25h

    Pijano govedo!

  • gruja Vreme: 13.04.2013 11:38h

    Tako mu sudjeno :D

  • zoran Vreme: 13.04.2013 14:19h

    Pustite coveka iz pritvora,i nasi policajci znaju biti bezobrazni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP