Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUGA - TEŠKA NESREĆA KOD ĆIĆEVCA

Fudbaler poginuo na mestu gde i otac!

Autor: S. M. | 02.11.2014 - 08:51:00h | Komentara: 0

Fudbaler Nenad Stojković (27) iz Stalaća kod Ćićevca je poginuo, dok su četiri putnika autobusa kosovskih tablica povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tri sata posle ponoći u selu Lučina, na regionalnom putu Pojate-Kruševac.

Nenad Stojković (27) iz Stalaća

Nenad Stojković (27) iz Stalaća | Foto: Fejsbuk

Do nesreće je došlo kada je Stojković, vozeći putnički automobil, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i udario u autobus. Od zadobijenih povreda Stojković je preminuo na licu mesta, dok su tri putnika iz autobusa zadobila lake, a jedan putnik teške telesne povrede. Autobus je nakon sudara udario u ogradu obližnjeg dvorišta i prevrnuo se je.


Prema saznanjima „Alo!“, povređene putnike su ekipe Hitne pomoći iz Ćićevca prevezle u kruševačku bolnicu, gde im je ukazana prva pomoć. Svi povređeni putnici, među kojima je bilo i jedno dete, na sopstveni zahtev su nekoliko sati posle nesreće otpušteni iz bolnice. Po putnika kojem je slomljen kuk došlo je sanitetsko vozilo iz privatne klinike.

U Stalaću i Ćićevcu su šokirani tragičnom pogibijom Nenada Stojkovića.
- Bio je divan momak. Igrao je fudbal u lokalnom Trudbeniku, a poslednjih godina u Slogi iz Ćićevca. Studirao je DIF, a doskora je vozio hleb za jednu pekaru. Strašna tragedija za njegovu porodicu. Pre dvadesetak godina na istom mestu gde je stradao Nenad, poginuo je njegov otac. Nenadova sestra se tada nije bila ni rodila. Oca nije zapamtila, a sada je izgubila i brata. Stvarno žalosno - pričaju Nenadovi prijatelji.

Danas je u Stalaću trebalo da bude igran lokalni derbi između Trudbenika i Sloge, klubova za koje je Nenad nastupao, ali je ova utakmica odložena zbog sahrane.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP