Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESVAKIDAŠNJI SKANDAL U SLOGI IZ PETROVCA NA MLAVI

Fudbaler pretukao saigrača iz Gane!

Autor: Goran Vučković | 06.02.2014 - 20:53:00h | Komentara: 5

Neverovatan skandal u srpskom fudbalu! I to u Slogi iz Petrovca na Mlavi, trećeplasiranoj ekipi Prve lige Srbije, gde je prvotimac Nikola Đorđević (20) sa još trojicom drugara pretukao tamnoputog saigrača iz Gane Apiju Nairu Bizmarka (18)!

Melvin Banda u strahu od saigrača Nikole Đorđevića

Apija dobio udarce pesnicama u glavu od Nikole Đorđevića

 

Incident se dogodio u nedelju oko 19 sati, kada su četvorica maskiranih napadača ispred ulaza u zgradu u kojoj fudbaleri stanuju u Petrovcu na Mlavi sačekali igrače iz Gane i pretukli ih. Zapravo, batine je dobio samo Apija Bizmark, dok je Melvin Banda (18) odgurnut u stranu i zaplašen. Prema informacijama iz policije, napadači su nosili fantomke na glavama, ali su dva dana kasnije identifikovani od strane pripadnika MUP-a. Utvrđeno je da je među njima bio i Nikola Đorđević, klupski kolega napadnutih fudbalera.

FK Sloga: Stranci su juče igrali prijateljski meč
U Slogi juče nisu želeli da detaljnije komentarišu ovaj nemili događaj. Nezvanično, kažu da je incident prenapumpan u medijima i otkrivaju da su obojica fudbalera iz Gane juče igrali prijateljski meč sa jednim nižerazrednim klubom.
- Zvanično saopštenje o svim detaljima ovog događaja daćemo u petak, posle sastanka upravnog odbora - rečeno nam je juče u klubu.

- Motiv napada na fudbalere iz Gane nije rasistički, već je izveden zbog ranijeg sukoba između Nikole Đ. i Apije. Oni su se posvađali na jednom treningu razmenjujući uvrede, ali bez fizičkog kontakta. Međutim, Nikola nije zaboravio taj sukob, pa je zajedno sa svojim drugovima Igorom M. (21) iz Kamenova i Petrovčanima Nebojšom V. (19) i Miljanom P. (19) u nedelju sačekao ispred zgrade dvojicu fudbalera i napao ih - saznaje “Alo!” iz istrage.
Sukob je započeo tako što je Igor M. odgurnuo Melvina u stranu, dok je Đorđević udario Apiju pesnicom u glavu.
- Od siline udarca, Apija je pao na pločnik. Dok je on bespomoćno ležao na betonu, Nikola Đorđević je, zajedno sa Miljanom P. i Nebojšom V., počeo da ga šutira po telu, uz brojne psovke. Prestali su da ga tuku tek kad su naišli prolaznici i opomenuli ih da se smire - kažu u istrazi.

Apija zadobio lakše povrede?
Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao “Alo!”, Apija Naira u napadu je zadobio lakše telesne povrede u vidu podliva, modrica i hematoma. Ipak, tačna težina njegovih povreda znaće se pošto tužilaštvu stigne izveštaj sa dodatnog lekarskog pregleda.
Inače, oba fudbalera iz Gane važe za mirne momke, koji su postali omiljeni u Petrovcu na Mlavi. Naira Apija jedan je čak od najboljih igrača Sloge, koja je u jesenjem delu prvenstva ostvarila solidne rezultate.

U strahu: Melvin Banda

U strahu: Melvin Banda

Policija je otkrila sve aktere tog nemilog događaja, saslušala ih i izveštaj predala Osnovnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi. Nakon dodatnog lekarskog pregleda fudbalera Apije Bzimarka, tužilaštvo će odrediti o kakvim se krivičnim delima radi, da li o učešću u tuči ili nasilničkom ponašanju.

Napadač na saigrače je lovac i maneken!
Nikola Đorđević, koji je navodno pretukao Apiju, poznat je u svom kraju. Rodom je iz Petrovca na Mlavi, a osim u fudbalu, nedavno se oprobao i kao maneken na humanitarnoj modnoj reviji u organizaciji SO Petrovac na Mlavi. Ljubitelj je i lova, i to na divlje patke i veprove.

Poslednji komentari
  • pepe Vreme: 06.02.2014 21:33h

    prvi sl trening klizeci sa dve neoge u koleno!

  • samsun gicko Vreme: 06.02.2014 21:42h

    ofai nikoila je son of chairman sloga

  • Anoniman Vreme: 06.02.2014 21:44h

    Ovo je bruka za tako mali i miran grad, umesto da se drže svi kao jedan oni se međusobno biju, strašno, nemam reči...

  • petrovcanin Vreme: 07.02.2014 03:31h

    Nikola Đorđević je sin predsednika Sloge, Milorada Đorđevića. Ovde nije reč o Nikoli Đorđeviću iz Zvezde koji je takođe u petrovačkoj Slogi, na pozajmici, već o njegovom imenjaku i prezimenjaku, tatinom sinu.

  • Goran Vreme: 07.02.2014 07:58h

    Petrovac baš i nije miran grad, svakog vikenda su tuče po gradu. Nekada je bio miran i lep gradić i ljudi su bili bolji, ali to je bilo nekada. Inače Nikola je sin direktora (ili kako već glasi titula) Sloge, što u tekstu nije navedeno, pa bi bilo dobro da istražite koje disciplinske mere će klub preduzeti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP