Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NERAZJAŠNJENI NAPAD NA MILANA MILOSAVLJEVIĆA

"Funkcioneri SPS mi prebili sina!"

Autor: Maja Keranović | 29.08.2013 - 20:50:00h | Komentara: 5

Milana Milosavljevića (31) brutalno su 6. avgusta pretukli bivši predsednik opštine Raška i aktuelni direktor Nacionalnog parka Kopaonik dr Bojan Milovanović, inače funkcioner SPS-a, i njegov kum, advokat Goran Petrović, tvdi za „Alo!” Milanova majka Vesna Milosavljević (50) iako njene navode demantuju i Milovanović i Petrović. Kako ističe, najviše je rastužuje to što policija uopšte ne reaguje.

Uplašeni smo za naše živote: Vesna Milosavljević

Uplašeni smo za naše živote: Vesna Milosavljević | Foto: privatna arhiva

- Mog sina su brutalno pretukli vlastodršci iz SPS-a, pre svega Milovanović i Petrović, a bilo je tu i drugih članova SPS-a. To se dogodilo u bašti restorana „Klasik 3”, u centru Raške, gde se okupljaju socijalisti. Pretučen je oko ponoći, nakon verbalne prepirke. Bio je u bolnici u Novom Pazaru. Ima rasečenu usnu i brojne povrede i modrice po telu nastale od pesnica i šutiranja. I dalje trpi velike bolove. Revoltirana sam jer policija ne reaguje iako smo im se obraćali. Zbog svega smo i uplašeni za naše živote jer je reč o lokalnim moćnicima - priča za „Alo!” Vesna Milosavljević. Ona kaže da postoje brojni svedoci te tuče, koji su, kako navodi, brutalno prebijanje njenog sina posmatrali sa terasa, ali dodaje da se svi plaše o tome da pričaju.

Brutalno pretučen: Milan Milosavljević

Brutalno pretučen: Milan Milosavljević | Foto: privatna arhiva

- Obraćam vam se jer želim da se sazna istina. Moje dete to nije zaslužilo. On ih obojicu zna jer je nekada bio član SPS-a. Tražim da policija reaguje i da oni koji su naneli povrede mom sinu za to i odgovaraju. Niko nema pravo bilo koga mučki prebija. Mi smo više nego uplašeni jer iza nas ne stoji niko. Sami smo! Milan je nezaposlen, a ja sam čistačica. Živimo sa mojom bolesnom majkom - napominje Vesna.


Međutim, njene navode demantuju i Bojan Milovanović i njegov kum Goran Petrović.

tuča

Milan pokazuje povrede u bolnici / Foto: privatna arhiva

Petrović tvdi da ne može da se seti gde je bio 6. avgusta uveče.


- U svakom slučaju nemam nikakve veze sa tim. Kako ste rekli da se zove? Ne, zaista mi nije poznato to ime... Tvrdim da nisam učestvovao u bilo kakvoj tuči - kazao je Petrović kada smo ga pozvali.

tuča

Nemam veze s tučom, tog mladića ne poznajem: Bojan Milovanović

Njegov kum Milovanović takođe tvrdi da nije učestvovao u tuči, ali navodi da je bio u bašti kafića kada je došlo do incidenta. Na naše pitanje da li je bio sa Petrovićem, rekao je: „Između ostalih, bio je i on tu”.


- Naravno da nije tačno da sam učestvovao u tuči. To veče sam bio tu kada je došlo do incidenta, ali sa tim nemam nikakve veze. Tog mladića ne poznajem, pa tako da sa njim nikada nisam ni imao bilo kakve ni verbalne ni fizičke neprijatnosti. Kada je neko politički eksponiran, kao ja, onda mu se svašta lepi - kaže Milovanović.

tuča

Ko je kriv za ovo? / Foto: privatna arhiva


Milan Milosavljević kaže da stoji iza svake reči koju je njegova majka rekla za „Alo!”.


- Zbog svega što se dogodilo teško mi je da pričam o tome. Razumite me. Moja majka vam je sve ispričala i stojim iza svega što vam je rekla jer je sve tačno. Kad je reč o Milovanoviću i Petroviću, oni su među prvima nasrnuli na mene i tukli me, a onda su im se pridružili i ostali - tvrdi za „Alo!” Milan.

Policija: Vršimo provere
U Policijskoj upravi Kraljevo, pod čijom nadležnošću je policijska stanica u Raškoj, kažu da je incident prijavljen 6. avgusta i da se vrše provere u vezi sa tom prijavom.
- Provere se privode kraju, saslušavaju se svi svedoci i prikupljaju dokazi. Nakon toga će nadležnom tužilaštvu biti podneta odgovarajuća prijava ili izveštaj o događaju - kaže za „Alo!” Kristina Nikolić, portparol PU Kraljevo.

Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 29.08.2013 21:47h

    Ono sto nastane iz KPJ ne moze biti slabo i clanovi, a kamoli funkcioneri mogu raditi sta god zele.

  • dragan Vreme: 29.08.2013 23:07h

    koga se plasite i zasto. nerazumem.

  • alex Vreme: 30.08.2013 09:16h

    dok je nama dacica i veljovica nema nam napretka kao narodu, u normalnim drzavama bi padale vlade zbog takvog partiskog kadra.

  • A7 KM Vreme: 30.08.2013 14:24h

    Kako je Sakovicu :)

  • grom Vreme: 19.10.2013 11:16h

    imao sam prilike da upoznam tu bulumentu,direktora Bojana i Njegovog vernog potrcka Simovica!naravno hteli su i mene da isprebijaju,ali ne smedose junaci da mi izadju na megdan!i sad ih izazivam,samo neka izaberu oruzje i mesto,a sa ovom gospodjom i njenim sinom saosecam,istrpite jos malo blizi im se kraj,zato su sve nervozniji

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP