Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

AKCIJA "KOMŠIJA"

Funkcioneri URS-a privedeni na saslušanje (FOTO)

Autor: B. Nenković | 25.12.2012 - 16:25:00h | Komentara: 5

Visoki funkcioneri „Zajedno sa Šumadiju“ i URS-a, Zlatko Milić i Nebojša Vasiljević, koji su juče uhapšeni u policijskoj akciji „Komšija“ privedeni su danas popodne u Viši sud u Kragujevcu na saslušanje.

Ispred suda se okupilo nekoliko stotina članova i pristalica

Ispred suda se okupilo nekoliko stotina članova i pristalica "Zajedno za Šumadiju" | Foto: Biljana Nenković

 Nekoliko stotina članova i pristalica stranke na čijem je čelu gradonačelnik Veroljub Stevanović, okupilo se ispred suda u znak podrške partijskim kolegama, „verujući da je u pitanju montirani politički proces i pokušaj da se bez izbora promeni vlast u Kragujevcu“.

Oni su uvedeni u sud na zadnji ulaz

Oni su uvedeni u sud na zadnji ulaz | Foto: Biljana Nenković

 Sprovođenje privedenih kod istražnog sudije pratilo je jače policijsko obezbeđenje, nego što je to uobičajeno. Presedan je bio i što su uhapšeni uvedeni u sud na zadnji, umesto na glavni ulaz, kao što je to praksa u privođenja na saslušanje.
Nebojša Vasiljević se sumnjiči da je umešan trannsfer jednog igrača, pri čemu je klub navodno oštećen za pola miliona evra. Zlatko Milić, koji se na policijskom saslušanju branio ćutanjem, sumnjiči se da je stranku „Zajedno za Kraguejvac“ oštetio za 185.000 evra.
Poslednji komentari
  • Mila Vreme: 25.12.2012 16:46h

    Dugo se čekalo na ova hapšenja. Ceo grad zna za mahinacije i malverzacije ovih i ostalih čelnika gradske vlasti u Kragujevcu. Sve pohvale za policiju.

  • Kosta Vreme: 25.12.2012 19:50h

    Pada,pada,šta to pada,pada, pada ,pada Vlada.Uvalili Dačiću za Platformu,a Dinkiću Kragujevac,pred formiranje svoje partije regiona.Daj Bože da izdrže još mjesec dana.Prvi će da zdimiti Dinkić.

  • sasa jovanovic Vreme: 25.12.2012 19:54h

    sve je vrlo sumnjivo i pitam se dali je povezano sa izjavom na skupstini Kragujevca pre par meseci,da bi u normalnim zemljama Nikolic bio u zatvoru. Za verka i dinkica,dacica moze narodna(nije miljacka): ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju. srecan bozic svima koji ga slave po gregorijanskom kalenadaru sasa jovanovic

  • statistic Vreme: 26.12.2012 21:10h

    A koje to mahinacije i malverzacije poznajete u gradu Kragujevcu . Dajte molim vas taksativno navedite koje su to mahinacije pa da pokrenemo tužbe . Svi ste čule za mahinacije a ne znate da navedete nijednu , svi znate za mnoge stanove funkcionera ali nikako da saznate adresu . Ovde je normalno da više puta ponovljena laž postaje istina

  • ivan Vreme: 17.01.2013 23:50h

    Trebalo je ranije da budu uhapseni dok nisu toliko obogatili i oteli od gradjana. Ova gradska vlast bruka sve Kragujevcane. Najgora vlast do sada.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP