Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SIN PEVAČICE SVETLANE RAŽNATOVIĆ NEGIRAO DA JE TUKAO MIHAILA JOVANOVIĆA (17)

„Gađali su kamenjem mene i Mašu“

Autor: D. Ć. - S. V. - E. S. | 24.04.2014 - 15:43:00h | Komentara: 11

„Nisam nikog šamarao i tukao, već su napadači vređali i kamenjem gađali mene i moju devojku Mašu. Jedan kamen pogodio me u ruku, a drugi je pao pored moje devojke. Kada sam ih pitao u čemu je problem, desetorica mladića su skočila na mene“, izjavio je juče na saslušanju u policiji Veljko Ražnatović (17), sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović (40), povodom tvrdnje Mihaila Jovanovića (17) da ga je folkerkin sin sa dvojicom telohranitelja pretukao preksinoć u ulici Ljutice Bogdana u Beograda.

Tvrdi da  se samo branio: Veljko  Ražnatović sa Mašom

Tvrdi da se samo branio: Veljko Ražnatović sa Mašom

 

„Jedan kamen pogodio me u ruku, a drugi je pao pored moje devojke. Kada sam ih
pitao u čemu je problem, desetorica mladića su skočila na mene”, izjavio je Veljko (17)

- Veljko Ražnatović je izjavio da ga je preksinoć, oko 22.15, ispred njegove kuće provocirala i gađala kamenjem grupa mladića, dok je stajao sa svojom devojkom Mašom Terzić. Rekao je da te mladiće ne poznaje i da ranije nisu dolazili u sukobe, a da su ga oni bez povoda vređali i govorili mu pogrdne reči: „Vidi ovog Cecinog, onu pi*ku!“ i druge psovke. Ispričao je da su ga ispred kuće najpre provocirala dvojica mladića, koji su otišli u obližnju Maglajsku ulicu, ali da su se nakon 10 minuta vratili sa još nekoliko prijatelja i dve devojke i stali preko puta kuće na autobusko stajalište. On je rekao da je napadačima naišao autobus, ali da oni nisu hteli da uđu u njega, već da su nastavili sa provokacijama i da kamenjem gađaju njega i devojku - kaže naš izvor blizak istrazi, i navodi da je Cecin sin ispričao da je tada odlučio da sam ode kod destorice napadača.

- Rekao je da je sišao kod njih i pitao ih: „Dobro, momci, u čemu je problem?!“, ali da ga je jedan s leđa uhvatio za duks i da su svi skočili na njega. Tada je, kako navodi, došlo do odgurivanja, ali da su onda sa parkinga dotrčala dvojica radnika obezbeđenja i izvukla ga - navodi naš sagovornik, i dodaje da su radnici parkinga negirali da su bilo koga tukli.

"Veljko je rekao da te mladiće
ne poznaje, a da su ga oni vređali govoreći: „Vidi
ovog Cecinog, onu pi*ku!“ i
druge psovke", izvor „Alo!“

Veljkov advokat Miša Petrovski predložio je juče u policiji i Veljkovu devojku Mašu za svedoka i istakao da protiv njegovog klijenta nije podneta prijava, već da je dao izjavu povodom prikupljana obaveštenja o incidentu, a da će tužilac odlučiti šta će biti sa akterima događaja. „Alo!“ ipak saznaje da će protiv Veljka Ražnatovića biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje, ali da će tužilaštvo krivične prijave podneti i protiv svih ostalih aktera tuče u utorak uveče u ulici Ljutice Bogdana br 1. u Beogradu!

Inače, sin Svetlane Ražnatović juče je oko dva sata saslušavan u policijskoj stanici Savski venac. Pored Ražnatovića, tužilac je ispitao još četiri maloletnika, među kojima i Mihaila Jovanovića (17), koji je policiji prijavio da ga je Arkanov sin pretukao, ali i privatno obezbeđenje poznate pevačice, pošto se incident dogodio ispred njene kuće.

- Pošto su učesnici ovog incidenta maloletna lica, tužilac je izričito zabranio da se iznose detalji sa saslušanja. Ražnatović je u policiju došao bez staratelja, a kako se radi o licu koje još nije punoletno, tužilac je na kraju odlučio da on bude saslušan u prisustvu advokata. Protiv Ražnatovića tužilaštvo će podneti krivičnu prijava za nasilničko ponašanje, a ništa bolje neće proći ni ostali. Protiv svih učesnika biće podnete krivične prijave - priča za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Pobegao na sporedni izlaz
 

Veljko Ražnatović je juče bez majke u pratnji advokata Miše Petrovskog i pripadnika obezbeđenja došao u Policijsku stanicu Savski venac u Beogradu. Njegovo saslušanje je započelo u 11 i trajalo je dva sata.


Nakon završenog saslušanja, jedan od pripadnika njegovog obezbeđenja seo je u parkirani džip i sa vozačem je otišao do sporednog izlaza, na koji je policija omogućila Veljku da izađe, kako bi izbegao brojne novinare i fotoreportere koji su ga čekali ispred glavnog ulaza policijske stanice Savski venac.
 

Pretučeni dečak: Veljko nam  je dobacivao s prozora 


Tuču u Ljutice Bogdana preksinoć je policiji prijavio Mihailo Jovanović, kada je oko 23 primljen u Urgentni centar. Kako saznajemo, on je policajcima rekao da je Veljko njega provocirao prvi, a potom ga tukao sa obezbeđenjem.


- Kad smo moj drug i ja prošli pored Cecine kuće, Veljko nam je sa prozora vikao: „Pi.ke, šta je? Šta gledaš, s.so jedna?“ Potom je izašao iz kuće, došao na stanicu na kojoj smo čekali autobus i lupio mi dva šamara. Pokušao sam da se odbranim, ali je dotrčalo još nekoliko njih, verovatno obezbeđenje. Šutirali su me i udarali nekom šipkom - ispričao je svoju verziju Jovanović.

Terza: Bez komentara

Neće da diskutuje: Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić | Foto: A. Dimitrijević
Ne komentarišem apsolutno ništa u vezi sa mojom decom za medije“, kratko je juče za „Alo!“ rekao Zvezdan Terzić, predsednik Zajednice superligaša i otac Maše Terzić.

 

Ceca očitala bukvicu Veljku! 


Kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskog Ražnatovićima, Ceca je odmah nakon incidenta očitala bukvicu svom maloletnom sinu. Naime, ona je snu najveća podrška i u dobrim i u lošim situacijama, ali joj je krivo što Veljko naseda na provokacije njegovih vršnjaka i upušta se u sukobe.

Svetlana Ražnatović Ceca

Iznervirala se: Svetlana Ražnatović | Foto: Aleksandar Dimitrijević
- Ona se trudi svih ovih godina da Anastasija i Veljko izrastu u pametne, kulturne i dobre ljude, tako da joj je krivo kada Veljko zapadne u neku nevolju. Sada se iznervirala jer Veljko nije prećutao momcima sa kojima je došao u sukob, već je odgovorio na prozivke - priča naš sagovornik koji je blizak sinu Željka Ražnatovića Arkana. A. V.

Poslednji komentari
  • Laki Vreme: 24.04.2014 16:53h

    kakve izjave, gde su snimci sa 300 kamera oko kuce i okoline... o cemu pisete svaki dan... smesno...

  • Plazma Vreme: 24.04.2014 17:08h

    Pretučeni mladić odmah da plati odštetu... Veljku da se digne spomenik na Kališu. Eeeee bre, 10 protiv jednog i on ih sve rasterao i prebio jednog, TO JE NEŠTO !!!

  • mr.burns from simpsons Vreme: 24.04.2014 18:39h

    uuuuuuuuu....jadno dete....kud bas njega nadjose da kamenuju? a zasto mi placamo gorile?

  • babangida Vreme: 24.04.2014 23:05h

    Na poligraf, mamin sine.

  • vule2000 Vreme: 24.04.2014 23:22h

    Pa što ih ne stavite na poligraf.............................

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP