Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BOJAN MILIĆ (25) IZ SOMBORA TVRDI ZA ALO! DA JE NAPADNUT KAD JE PITAO ZA PLATU

„Gazda me je ujeo za vrat!“

Autor: Milan Dudvarski | 27.08.2014 - 12:12:00h | Komentara: 7

Konobar Bojan Milić (25), koji je radio u kafiću „Maj vej“ u Somboru, tvrdi za „Alo!“ da ga je Zlatan Adamović, gazda tog lokala, ugrizao za vrat kada je zatražio da mu se isplate zaostale dnevnice! S druge strane, Adamović ističe da nikada ništa slično nije uradio!

Bojan Milić

Ko zna šta bi bilo da ih ostali konobari nisu razdvojili: Bojan Milić

„Skočio je i ugrizao me za vrat. Ostali konobari su
nas odmah razdvojili. Lekari su napad na mene
zaveli u šifarniku kao ‚ujed sisara‘“, tvrdi Milić

Milić tvrdi da mu je gazda poručio da mu nikad neće isplatiti platu.

- Ispred kafića „Maj vej“, Adamović je 25. avgusta nasrnuo na mene jer sam tražio svoj novac, a inače sam tri dana pre napada raskinuo radni odnos zbog kašnjenja isplata - kaže Milić i dodaje da mu se gazda prvo uneo u lice i rekao da mu nikada neće isplatiti platu.

Ovaj mladić navodi da je Adamović, kako je naveo, sav izbezumljen zbog drskosti što traži zarađeno nasrnuo na njega.

Bojan Milić

Tužiće gazdu za napad: Bojan pokazuje povrede na vratu

- Skočio je i ugrizao me za vrat. Ostali konobari su nas odmah razdvojili. Ja sam mu odmah rekao da ću ga tužiti i pozvao sam policiju da prijavim napad, ali oni nisu došli. Zatim sam otišao u Hitnu, gde su mi previli i dezinfikovali ranu. Potom sam poslat na infektivno odeljenje, gde sam dobio potrebne vakcine i antibiotike, kao i uput za Zavod za javno zdravlje na testiranje na sidu, hepatitis B i C - navodi Bojan i kaže da u šifarniku bolesti ova vrsta povrede ne postoji, nego je zavedeno kao „ujed sisara“.

Bojan Milić

 

Majka u šoku
Snežana Pisarić Milić, majka Bojana Milića, navodi da je duboko potresena ovim nesvakidašnjim događajem.
- Moj sin je sanitarno-ekološki inženjer, prethodno je završio medicinsku školu, bio je sportista generacije svoje škole... Aktivno se bavi fudbalom, svira bas gitaru u somborskom bendu i pored svega toga prinuđen je da radi neprijavljen i da bude zahvalan što mu se u gradu gde ništa ne posluje i ovo nudi. Apelujem na nadležne da nešto učine povodom ovog slučaja - navela je Snežana.

Milić ističe da čeka da vidi šta će tužilaštvo uraditi povodom ovog slučaja, ali da će on, nezavisno od toga, podneti tužbu protiv Adamovića.

S druge strane, gazda lokala Zlatan Adamović (47) kaže da su sve Milićeve optužbe zapravo izmišljotina jer mu je Milić ukrao novac od pazara i iz novčanika.

- On je bio prijavljen preko omladinske zadruge i dobijao je dnevnice kako je propisano njihovim pravilima. Cela priča počinje zapravo kada sam se vratio sa mora i napravio popis u kafiću i pronašao veliki minus. Seo sam sa zaposlenima i dogovorili smo se da sve to nadoknadimo i idemo dalje, jer razumem da su vremena teška. Jedini koji se tada bunio je bio Milić - kaže Adamović.

Zlatan Adamović

On navodi da je tog 25. avgusta došao u kafić i video da u pazaru nedostaje 1.500 dinara, a kada je pitao kako, od drugih konobara je dobio odgovor da je novac uzeo Milić.

- On se i pojavio kasnije u lokalu, počeo je da mi preti i da traži novac. Rekao sam mu da će ga dobiti kad i svi ostali. U jednom trenutku mi je pomenuo ćerku koja je sedela sa mnom i rekao da je lepa i da pripazim na nju jer se noću dešava svašta. Tada mi je pukao film i ja sam skočio na njega, ali ga nisam ujeo. Odmah su nas razdvojili, posle sam čuo da je prijavio policiji da sam ga ja ugrizao - ispričao je za „Alo!“ gazda lokala.
Poslednji komentari
  • trtrt Vreme: 27.08.2014 15:22h

    sdsdsd

  • mila Vreme: 27.08.2014 18:59h

    samo u zenlji Srbiji mozes da radis a de ne primas platu. verujem konobaru , a ne gazdi. gazdama je ova drzava dala toliko pravo da maltretiraju radnike, pljuju, siluju, samaraju, ne isplacuju i svasta. jadni radnici i gladni, to nema nigde u svetu, sta se ovde desava. zalosno i strasno.

  • Sredoje Vreme: 27.08.2014 20:21h

    Da je to uradio meni ja bih ga nokautirao without mercy!

  • VITEZ Vreme: 27.08.2014 20:40h

    Gazd je uvek upravu. Znači sada nas i ujedaju.

  • Samo zapazam Vreme: 27.08.2014 22:37h

    Gledajuci samu ranu uocavam 2 stvari: 1. Svaki ugriz ima otisak i gornje i donje vilice. 2. Skoro je nemoguce ugristi vrat tako da otisak bude normalan u odnosu na vrat uglavnom je paralelan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP