Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U ČURUGU

Glavom ubio svata!

Autor: N.N.Travica | 12.05.2014 - 07:31:00h | Komentara: 0

Umesto veselim oproštajem, svadba u restoranu „Evropa“ u Čurugu, završila se tragedijom u nedelju, jedan sat posle ponoći. Miloš J. (37) ubio je glavom, nakon kraćeg verbalnog sukoba, Dragana Glamočića (38) usred veselja mladenaca sa okupljenim gostima. Prema prvim informacijama Miloš je Dragana, navodno, pošto su izašli iz svadbene sale, glavom udario u glavu, posle čega se Glamočić samo srušio bez svesti. Tužilac je slučaj okarakterisao kao ubistvo.

Dragan Glamočić

Dragan je iza sebe ostavio suprugu Romanu i sina

Dragan Glamočić (38) preminuo je posle udarca u glavu koji mu je, pred kraj svadbenog veselja, glavom zadao Miloš J. (37)

- Miloš radi kao obezbeđenje na međumesnoj autobuskoj stanici u Novom Sadu. Nakon što su izašli iz restorana Miloš je glavom udario Dragana u glavu, posle čega je on pao na zemlju. O događaju je odmah obaveštena Hitna pomoć i policija. Osumnjičeni je ostao na licu mesta, sačekavši patrolu da dođe, a zatim je prebačen u prostorije novosadske policije. Ceo događaj je bio najverovatnije podgrejan alkoholom, a tačni razlozi sukoba biće utvrđeni daljom istragom - saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi.

Ova žabaljska opština juče je i dalje bila pod utiskom nesvakidašnje nesreće, a razlog napada niko od meštana nije znao. Za pokojnog Dragana kažu da je bio „fin, miran i tih“, porodični čovek. Bio je zaposlen u „Železnicama Srbije“. U kući Glamočića u ulici Jovana Tucakova, nedaleko od mesta tragedije tuga, suze i neverica. Dragan je, kako pričaju prve komšije, iza sebe ostavio suprugu Romanu i sina, a neutešni su i njegovi roditelji Novak i majka Milka i brat Miki.

- Komšija je bio jedan veoma pozitivan mladić, odrasli smo zajedno. Još uvek ne mogu da poverujem šta se desilo i da njega više nema. Upravo sam se vratio iz kapele gde mu je telo dovezeno. On će u ponedeljak biti sahranjen na mesnom groblju u Čurugu. Strašno je to što se desilo. Nemam reči - ispričao je komšija Dragomir za „Alo!“, koji se inače i družio sa pokojnim Draganom.

Čurug

Restoran "Evropa"

Muk u restoranu
U restoranu “Evropa”, koji je juče uobičajeno radio nisu hteli da komentarišu šta se kobne noći dešavalo. Kažu da je bila svadba i da je tokom proslave samo neko stradao. Prema tvrdnjama zaposlenih jedini ko bi mogao da zna šta se tačno i zapravo dogodilo je vlasnik restorana koji je neposredno pre dolaska ekipe „Alo!“ novina „otišao da spava“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP