Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

Glumica bežala od policije!

Autor: E. SADIKU | 02.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 6

Nataša Marković (38), glumica koja se proslavila u seriji „Lisice“, pokušala je pre tri večeri automobilom da pobegne policajcima koji su hteli da je legitimišu u centru Beograda. Izbegla je da joj stave lisice na ruke, ali je protiv nje podneta krivična prijava za sprečavanje službenih lica u vršenju službenih dužnosti, saznaje „Alo!“

Nataša Marković

A samo sam  htela tetki da odnesem lek... Nataša Marković | Foto: Petar Marković

 

Nataša Marković (38), koja
se proslavila u seriji „Lisice“,
automobilom bežala od policije kroz centar Beograda nakon što je odbila da se legitimiše

Sve se odigralo 30. marta oko 20 u ulici Braće Jugovića. Policajci su prišli glumici jer je svojim automobilom ometala saobraćaj i pokušali da je legitimišu. U kom „filmu“ se nalazila, nismo saznali, tek u jednom trenutku dala je gas do daske. Nakon kraće rasprave pokušala je da pobegne, ali nije dugo uživala u ulozi begunca.

Nataša: To nije istina!

Nataša Marković juče nije bila raspoložena za razgovor s novinarima, a na pitanje da prokomentariše naša saznanja kratko je odgovorila: „To nije istina“, i prekinula vezu.

- Nepropisno se zaustavila na ulici u blizini Doma omladine, ne obazirući se na druge učesnike u saobraćaju. Reagovali su saobraćajni policajci, koji su joj zatražili dokumenta. Međutim, ona je tada započela raspravu s policajcima, odbijajući da se legitimiše. Tokom sve žučnije rasprave, policajci su joj naredili da ugasi motor automobila i izađe iz vozila, što je ona ponovo odbila. Tada je jedan od saobraćajaca proturio ruku kroz prozor, u želji da ugasi automobil i uzme ključeve, međutim, tada je dodala gas i počela da beži - kaže za „Alo!“ izvor iz beogradske policije i navodi da je usledila potera, a da je glumicu zastavila druga patrola, koja se nalazila u neposrednoj blizini. Tada je pristala da se legitimiše...

Policajci su u dogovoru sa dežurnim tužiocem Nataši napisali krivičnu prijavu i uskoro bismo, osim na daskama koje život znače i filmu, mogli da je gledamo i na optuženičkoj klupi.

Nataša Marković

Tokom sve žučnije rasprave, policajci su joj naredili da izađe iz vozila, što je ona
odbila i dala gas 

Diplomirala dramske umetnosti
Nataša Marković je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milenka Maričića i Branislava Mićunovića. Stalna je članica Beogradskog dramskog pozorišta od 2008. godine.НPopularnost je stekla ulogom Branke u televizijskoj seriji „Lisice“, a zapažene uloge je ostvarila i u televizijskim serijama „Folk“, „Bela lađa“ i „Ono kao ljubav“. Takođe je glumila u filmovima „Parada“, „Nebeska udica“, „Ringeraja“, „Sivi kamion crvene boje“...


 
Poslednji komentari
  • .... Vreme: 02.04.2014 21:31h

    Å ta je sa glumcima ovih dana...

  • maja Vreme: 03.04.2014 08:27h

    Ove DOS glumice su iznikle kao pecurke 2000 tih, udomile se po pozoristima ali bahatost ne cudi s obzirom na nacin kako su dosle do posla.

  • VITEZ Vreme: 03.04.2014 12:05h

    Što kaže moj deda "propala stvar pa to ti je"

  • zo Vreme: 03.04.2014 12:55h

    Nstavak je mogao da bude, u toj jurnjavi pregazila je pesaka i td i td. Ali kakav je nas zakon bolje sto je pobegla a i da je zgazila pesaka pustili bi je tako da je pametno uradila. Bice samo opomenuta i to je to.

  • Bole Vreme: 03.04.2014 18:06h

    Fenomenalno odigrana uloga u predstavi "Trpele".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP