Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CRNOGORSKA POLICIJA OSUJETILA UBISTVO GORANA ĐURIČKOVIĆA

Glumio Srbina i planirao likvidaciju biznismena

Autor: J. Paunović | 28.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Kontroverznog barskog biznismena Gorana Đuričkovića ovih dana planirali su da likvidiraju Čeh, kod kojeg je policija pronašla falsifikovanu srpsku ličnu kartu, i Aleksandar Marković iz Crne Gore, ali je njihov plan osujećen hapšenjem u Kotoru.

Rat klanova izbio nakon  zaplene 300 kilograma kokaina u Valensiji

Rat klanova izbio nakon zaplene 300 kilograma kokaina u Valensiji

Prema našim saznanjima, iza ovog planiranog ubistva krije se sukob narko-grupa zbog izgubljenog tovara droge od pre godinu dana u Valensiji, kada je policija zaplenila oko 300 kilograma kokaina, čija je vrednost procenjena na oko 15 miliona evra.


- Tačno je da smo planirali likvidaciju Đuričkovića. Uhapšenog Markovića upoznao sam u Legiji stranaca. Od tada datira naše prijateljstvo - ispričao je juče crnogorskim inspektorima uhapšeni Čeh, kod koga su, osim srpskih, nađena i južnoafrička dokumenta na ime Georgi Stajls.

Osumnjičeni su poslednjih dana praćeni, a akcija koja je izvedena u noći između ponedeljka i utorka, usledila je pošto su iz crnogorske policije procenili da postoji izvesna opasnost da izvrše ubistvo. Operativci crnogorske policije pronašli su i oružje kojim su nameravali da ubiju Đuričkovića.

Ovom akcijom sprečen je nastavak obračuna članova dva narko-klana sa područja Budve i Kotora u kojima je u Beogradu, početkom ove godine, likvidiran i Goran Radoman (37) sa Cetinja. On je, navodno, tri meseca pre likvidacije došao u Beograd kako bi se “pritajio”.
Međutim, njega je profesionalni ubica sačekao da se vrati iz grada i izrešetao ga u garaži iznamljenog stana. Kako je “Alo!” pisao, ubistvo je naručio narko-kartel iz Južne Amerike zbog “izgubljenog” kokaina, a ubistvo su, kako se sumnja, realizovali ljudi iz kotorske grupe čiji je član bio i ubijeni Crnogorac.

Ukrajinac izrešetao Srbe

Povod za rat narko-klanova navodno je 300 kilograma kokaina koji je policija zaplenila u Valensiji prošle godine. Obračuni su počeli odmah u ovoj mediteranskoj luci kada je Ukrajinac ranio trojicu Srba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP