Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

„Godine te nisu odvojile od mene“

Autor: D. Ćuruvija | 21.04.2013 - 07:50:00h | Komentara: 1

Ni posle četiri godine nisu otkrivene ubice Gorana Marića Mareta (38), biznismena iz Ripnja, i njegovog prijatelja Ilije Novovića (34), čija su ugljenisana tela pronađena u džipu “rendž rover” u noći između 23. i 24. aprila 2009. u ataru mesta Dobanovci kod Beograda.

Sonja Lazetić

Sonja Lazetić | Foto: Đorđe Kojadinović

Sumnja se da su Marić i Novović ubijeni 21. aprila 2009, kada su poslednji put viđeni ispred restorana “Šeher” na Senjaku, čiji je Marić bio vlasnik, a ubice su im ispalile u glavu po nekoliko hitaca. Nakon likvidacije, njihova tela su spaljena u džipu u ataru sela Dobanovci. Marićevo telo nađeno je na podu ispred zadnjeg sedišta, a Novovićevo u gepeku. Pošto su im tela bila ugljenisana do neprepoznatljivosti, identifikovani su na osnovu zuba i DNK analize krvi. Policija još nije rasvetlila ovaj monstruozan zločin.


Surovo likvidiran: Goran Marić

Surovo likvidiran: Goran Marić

Marićeva udovica Sonja, koja se nakon njegove smrti udala za fudbalera Nikolu Lazetića (35), i ove godine dala je čitulju ubijenom suprugu.


Ubistvo Marića i dalje nerazjašnjeno

Ubistvo Marića i dalje nerazjašnjeno | Foto: Jelena Vučetić

- Ove četiri godine ni za tren te nisu odvojile od mene. Nema zaborava, ostaješ u svakom mom danu. Vidim te i osećam kroz naša tri anđela. S ljubavlju, supruga Sonja - napisala je Sonja Lazetić (32) u čitulji povodom četvorogodišnjeg pomena ubijenom suprugu.


U zajedničkom pomenu, koju je potpisala sa sinom i dve ćerke, navedeno je: “S ponosom te pominjemo, a sa tugom živimo. Naša ljubav i sećanje na tebe ostaće zauvek”.

Čitulja

Čitulja

Prema jednoj verziji, Marić i Novović su ubijeni na Avali, u blizini motela “Hiljadu ruža” jer je policija tamo našla njihove DNK tragove, ali i automatsku pušku sa koje je bio obrisan fabrički broj. Sumnja se da su tamo namamljeni u klopku, jer je utvrđeno da je na tom mestu bilo više osoba. Policija je u Dobanovcima u džipu našla tragove više osoba, a u blizini džipa nađene su i limenke “koka-kole” na kojima su pronađeni DNK tragovi dve ženske osobe. Pretpostavlja se da su surovu likvidaciju izvršili profesionalci, a policija motive traži u poslovima ubijenih.

Drugi brak

Marić je odrastao u beogradskom prigradskom naselju Ripanj, a dugo godina bio je u braku sa Sonjom Lazetić, čije je devojačko prezime Perpauer. Ona je bliska prijateljica Elene Karić, bivše supruge Andrije Drašković. Obe su pre desetak godina svedočile na suđenju u kojem je Drašković odgovarao za ubistvo Surčinca Zvonka Plećića. Nekoliko meseci posle ubistva supruga, Sonja je upoznala Lazetića, za kojeg se kasnije udala. Lazetić iza sebe ima brak sa voditeljkom Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani, sa kojom ima sina.

Poslednji komentari
  • Ja Vreme: 22.04.2013 04:34h

    kako bre znaju da su tragvi dve zenske osobe? DNK moze samo da idenfikuje ko je na spisku! tako da te dve osobe mora da su privodjene pre? jel ALO misli da smo mi svi retardirani ili ne proverava njihove informacije?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP