Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RAZVRAT U GROCKOJ

Goste na slavi častio
seksom sa decom!?

Autor: Jelena Petrović | 28.01.2013 - 09:05:00h | Komentara: 18

Više maloletnica podvođeno je u jednoj privatnoj kući u Grockoj, i to u svrhe proslave drugog dana slave Svetog Jovana, saznaje „Alo!“.

dd

Žrtve pristajale na prostituciju zbog bede | Foto: Shutterstock

Naime, Slobodan A. (44) i Darko A. (23), otac i sin iz Smedereva, koji su u petak uhapšeni zbog trgovine ljudima, među mušterijama imali su i čoveka koji je krsnu slavu obeležio bludom i razvratom u svom domu. U te svrhe nekoliko devojčica je taksijem iz Smedereva, a kako se sumnja u organizaciji uhapšenih, dovedeno 21. januara ove godine u Grocku, gde ih je čekao gazda kuće s prijateljima spremnim da pored hrane i pića sveti dan obeleže i ovim vidom „zabave“.

- Kako bi svoje muške prijatelje obradovao za svoju krsnu slavu, čovek je pozvao uhapšenog oca i sina i naručio nekoliko devojaka, među kojima su bile i maloletnice. Zatvorio ih je u posebnu sobu, a njegovi gosti imali su mogućnost da kada god požele uđu i „zabave“ se devojkama, a zatim se vrate slavskom ručku. Iznajmljene devojke su svima bile na raspolaganju za sve, od vođenja ljubavi do oralnog zadovoljavanja. Broj poseta maloletnicama u sobu gostima nije bio ograničen - objašnjava naš sagovornik iz policije.

Seks deca

Gročanin iznajmio devojčice od trgovaca ljudima / foto: ilustracija shutterstock

Nakon ovakvog saznanja policija je u petak uhapsila sina i oca, Darka i Slobodana, zbog sumnje da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji, podvodeći četiri maloletnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoletnih devojaka.

Žrtve pristajale zbog bede

Kako „Alo!“ saznaje, uhapšeni Darko i Slobodan nalazili su devojke koje nisu imale od čega da žive ili su iz siromašnih porodica.
- Kada su se dogovarali s njima o poslovima, obećavali su da će im davati oko 40 odsto od svake mušterije. U nekim slučajevima su to i poštovali, a u nekim ne - objašnjava naš sagovornik i dodaje da će se tek nakon završetka istrage znati sve pojedinosti oko trgovine devojkama.

Policija sumnjiči još tri osobe da su koristile seksualne usluge maloletnica, iako su znale da su maloletne i da su žrtve eksploatacije i trgovine ljudima.
- Osumnjičeni su mušterije nalazili u Smederevu, Pančevu, Kovinu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci i Beogradu, pokazivali im katalog devojaka, fotografije i videosnimke, dogovarali vreme, mesto, vrstu usluge i cenu. Potom bi ih, svojim taksi vozilima, odvozili na ugovorena mesta.
Policija do sada zna za oko 30 mušterija iz ovih gradova, starosti od 25 do oko 60 godina koji su seksualne usluge koristili u privatnim stanovima, kućama, motelima i na privatnim zabavama.
Organizatori su usluge devojaka naplaćivali od 2.000 do 5.000 dinara - navodi se u saopštenju policije Smedereva.
Uhapšeni Darko i Slobodan terete se da su, koristeći teške materijalne, socijalne i porodične prilike žrtava, vrbovali devojke da pružaju seksualne usluge.
 
Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 28.01.2013 09:40h

    Tako je to u tranziciji. Mora da se radi. Nema socijale.

  • Iwan Sibir Krasnojarsk Vreme: 28.01.2013 10:36h

    Od kako zivim u toj Grockoj znam da u narodu kruzi jedna lepa prica o tom mestu.Kazu da u davna pradavna vremena kad je bog nosio dzak sa ludacima da ih negde daleko od normalnog sveta baci,u nekom momentu se taj dzak (iz samo njemu znanih razloga) pocepao i svi ludaci su popadali na teritoriju danasnje Grocke gde i danas zive i vesele se sto iz gore navedenog teksta mozemo da procitamo.Hvala unapred administratoru ako objavi ovaj moj tekst.Ako imalo poznaje grocane uradice to.Pozdrav

  • nina Vreme: 28.01.2013 10:39h

    samo sto nesmete da pomenete ime tog vernika ,verovatno je neko iz vlasti(mafije)

  • dada Vreme: 28.01.2013 10:40h

    kakva crkva takvi i vernici !

  • milovan Vreme: 28.01.2013 11:21h

    Ceda i Canak pokrali sve.Za sirotinju nije ostalo nista osim njhovih tijela.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP