Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SASLUŠANI SUPRUŽNICI

Greškom uhapšen muž otete

Autor: M. Dudvarski | 22.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Beogradska policija je 17. februara prilikom hapšenja petoro otmičara Svetlane Bošković greškom uhapsila i njenog supruga Zorana Boškovića, suvlasnika firme „Planeta sport“. Tužilaštvo je juče saslušalo supružnike Bošković zbog kidnapovanja.

Svetlana  Bošković  izlazi iz suda

Svetlana Bošković izlazi iz suda | Foto: RAS

- Kidnapovana sam oko 7.20, kada sam krenula na posao. Zaskočili su me s leđa i ugurali u kombi. Vezali su mi ruke lisicama i zalepili traku preko očiju. Usput su stajali nekoliko puta. Bili su fini i korektni. Pitali su me više puta da li sam gladna ili žedna - ispričala je Svetlana Bošković.


Ona je dodala da joj je jedan od otmičara rekao da je izgubio pare na kocki i da je zato to uradio, dok su drugi pominjali da je to osveta za neku švaleraciju sa poslovnim partnerom.

- Nisam shvatila o kakvoj švaleraciji se radi i kome se to svete. Znam samo da je jedan otmičar stalno ulazio i izlazio iz kuće u kojoj sam bila zatvorena. Ubacili su me u neku prostoriju, stavili na stolicu i vezali me. Tada sam osetila da stolica ima rupu, koja je, posle sam shvatila, služila da tako vršim nuždu. Kada mi se išlo u toalet, nisu hteli da me odvežu, već su ispod te stolice postavljali kofu - ispričala je policiji Svetlana Bošković.

Zoran  Bošković

Zoran Bošković | Foto: RAS


Njen suprug Zoran Bošković je ispričao kako su ga zvali i tražili otkup i pretili da ni slučajno ne prijavi policiji, što je on ipak i učinio.

- Rekli su mi da je Svetlana na Kosovu. Pridružujem se krivičnom gonjenju za sve, osim za vozača Rašu, jer on sigurno nema nikakve veze s otmicom. Inače, moram da kažem da sam i ja greškom uhapšen zbog kidnapovanja - izjavio je Bošković.

Tužilaštvo za kidnapovanje Boškovićeve tereti Slobodana Stojkovića (45), njegovu suprugu Jelenu (38), Aleksandra Jankovića (25), vozača u „Planeti“ Radomira Stefanovića (42) i sekretaricu te firme Biljanu Vrcelj (41).
Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 22.02.2014 11:14h

    Čini mi se da se ovi malo previše uživeli u pojavljivanju u medijima! Kad je sledeća Farma ili Veliki brat ?

  • Pranje para Vreme: 22.02.2014 12:08h

    Ovde nesto ne stima...

  • telemah Vreme: 22.02.2014 16:49h

    Zoranu bih poručio da se samo nada da je greškom uhapšen. U ovakvim slučajevima muž je prvi osumnjičeni,još pogotovu kad je vlasnik neke firme.Tako se najlakše sređuje manjak u kasi,nelegalne isplate i dugovanja i ko zna šta još

  • MrX Vreme: 22.02.2014 17:47h

    Divni neki ljudi, a pogotovo ovi Stojkovići! Ja mislim da, koliko ih je nahvalila ova oteta, će čim Stojkovići izađu iz zatvora ovo da preraste u jedno divno druženje otmičara i otete. Možda se i okume, a obzirom da otmičari imaju tri sina, možda bude i neki popust u Planeti, za patike! U svakom slučaju, oni se ludo zabavljaju, a mi ćemo da plaćamo ovaj cirkus, kada otmičari izađu i traže odštetu za hapšenje! Čisto da vrate dugove zelenašima, na pošten način! Zaradili pare u zatvoru!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP