Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRBIN SRĐAN T. (32), KOJI ŽIVI U AUSTRIJI, UBIO TURSKU TRANSSEKSUALKU

Grub seks okončao davljenjem!

Autor: J. Paunović | 14.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Austrijska policija uhapsila je prekjuče Srbina Srđana T. (32) zbog sumnje da je, sredinom januara ove godine, posle svađe udavio Turkinju, transseksualku Handu U. (35), sa kojom je bio u ljubavnoj vezi.

Srđan T. (32)

Srđan T. (32)

Kako „Alo!“ saznaje, smrt Hande, koja je rođena kao muško, prijavile su komšije koje su kroz polomljen prozor videle samo njenu golu nogu. Da nešto nije u redu, prvo su zaključili kada su osetili neprijatan miris koji se širio iz njenog stana. Odmah su pozvali policiju, koja je provalila vrata i zatekla transseksualku koja je imala podlive u predelu vrata, ali i modrice po celom telu.


Jedino mu ubistvo falilo u dosijeu


Kako „Alo!“ saznaje, uhapšeni Srđan T. (32) već je bio osuđivan i austrijskoj policiji je poznat po nizu krivičnih dela. „Jedino mu je još ubistvo falilo u krivičnom dosijeu“, kaže sagovornik „Alo!“

- Istraga je pokazala da je ubijena žena imala nekoliko mušterija koje su sa njom upražnjavale grub seks i jedan od njih je bio uhapšeni Srbin. U prvi mah se pomislilo da se ubistvo dogodilo u žaru ljubavi, ali je obdukcija pokazala suprotno. Saslušane su i njene prijateljice, koje su rekle da ona nije umrla od grubog seksa, već je ubijena najverovatnije zbog para. Nesrećna žena je prvo mučena, tučena i udavljena. Sa mesta ubistva uzeti su otisci i DNK tragovi. Ubrzo su stigli rezultati i policija je krenula u potragu za ubicom - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor iz srpske policije.

Ubijena zbog 3.000 evra: Handa U. (35)

Ubijena zbog 3.000 evra: Handa U. (35)


Ne zadugo istraga je uperila prstom na Srbina Srđana T., koji je igrom slučaja priveden dan posle ubistva zbog dve pljačke. Njegov DNK poklapao se sa onim koji je policija pronašla kod transseksualke u stanu, nakon čega je priznao zločin, opisujući do detalja šta se dogodilo 20. januara.

- Rekao je da je tog dana imao ugovoren seks sa Handom, ali da su se posle toga posvađali. U besu ju je ubio golim rukama. Udavio je, zaključao stan i pobegao - dodaje naš sagovornik.

Kovčeg prekriven zastavom LGBT zajednice

Kovčeg prekriven zastavom LGBT zajednice


Nakon ubistva, Srđan je od Hande uzeo tri hiljade evra i dva mobilna telefona koji su tokom hapšenja pronađeni u njegovom iznamljenom stanu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP