Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VELIKA POTERA

Helikopterom jurili Srbina ubicu

Autor: Novosti | 20.01.2015 - 20:38:00h | Komentara: 0

Državljanin Srbije Dejan Z. (43) uhapšen je u nemačkom gradu Langenhagenu zbog sumnje da je hicem iz pištolja ubio četrdesetogodišnjeg Drajeva V.

Dojava iz vazduha: Vozila policije sve vreme prati helikopter

Ilustracija

Državljanin Srbije Dejan Z. (43) uhapšen je u nemačkom gradu Langenhagenu zbog sumnje da je hicem iz pištolja ubio četrdesetogodišnjeg Drajeva V., takođe poreklom iz Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno je u auto-mehaničarskoj garaži u Hans Boklerovoj ulici, gde su obojica povremeno radili. Tačan motiv ubistva nije poznat, ali policija sumnja da su njih dvojica bili umešani u određene kriminalne poslove.
Kako prenose nemački mediji, Dejan i Drajev su se dobro poznavali odranije i već neko vreme su poslovno sarađivali. Prošlog četvrtka u popodnevnim satima izbila je svađa između dvojice muškaraca, nakon čega je Dejan potegao oružje i ispalio jedan hitac u Drajeva, koji je na mestu ostao mrtav.
Dejan se nakon toga dao u beg, a za njim je raspisana opsežna potraga. Prema navodima, u ovoj akciji je učestvovao veliki broj patrola, psi tragači, pa čak i helikopter.
- Oko sat vremena nakon što je ubistvo prijavljeno, policija je uspela da pronađe počinioca Dejana Z., poreklom iz Srbije - navode u MUP Nemačke. - On je odmah uhapšen i sproveden u policijsku stanicu gde je ispitan.
Iako su inspektori zatekli Dejana sa pištoljem u rukama, on je tvrdio kako oružje nije njegovo, već da ga je slučajno pronašao u auto-mehaničarskoj radnji. Policija je zbog toga obavila detaljan pretres lokala u kojem se dogodilo ubistvo. Provereni su i stanovi ostalih zaposlenih, koji tvrde da nisu znali za bilo kakve nesuglasice između dvojice muškaraca. Inače, Dejan je prilikom hapšenja bio u vidno alkoholisanom stanju. Prema pisanju nemačkih medija, on se branio tvrdeći da je pištolj "slučajno opalio i da nije želeo da ubije kolegu". Ipak, sudija je protiv Dejana Z. podigao optužnicu za krivično delo ubistvo bez predumišljaja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP