Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN DŽAMBO

„Heroj” iz Obrenovca pljačkao poplavljene pa plakao u policiji!?

Autor: Ekipa Alo! | 02.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Slobodan Nedeljković zvani Džambo, koga je srpska javnost upoznala kao heroja spasioca iz Obrenovca, uhapšen je juče i određen mu je pritvor zbog sumnje da je pljačkao kuće i ljude u toj opštini glumeći spasioca!

Slobodan Nedeljković

Slobodan Nedeljković

Prema informacijama koje su se tokom poplava pojavile u javnosti, on je navodno izgubio ženu i dvogodišnjeg sina u poplavi, ali je potom spasavao ljude u Obrenovcu. Nedeljković je pričao da je porodicu odveo u Veliko Polje kod tasta, smatrajući da će tamo biti sigurni od poplava.


“Kako je voda nadolazila, moja žena, sin i tast su se popeli na krov, tast je otišao u kuću po ćebe, međutim, kad se vratio, moje žene i deteta više nije bilo”, rekao je on. Mediji su tada preneli i da je Nedeljkovićeva porodica, kad je imao šest godina, ubijena na Kosovu, a da je on kao izbeglica došao u Obrenovac 1999.

Dok su ga vodili plakao je, a onda priznao sve!

Slobodan Nedeljković Džambo (26), koji je priveden u policiju jer je lagao da ima ženu i decu koja su nestala u poplavama u Obrenovcu, priznao je da je celu priču izmislio kako bi dobio kuću od države. Džambo je u prvi mah pokušao da izbegne saslušanje, ali je pristao da se vidi sa obrenovačkim policajcima u hotelu u ovom gradu.

- Sumnjali smo da laže već duže vreme, ali nismo hteli da dižemo paniku jer su još sveže rane od poplava. Juče smo zajedno sa njim posetili Bijelo Polje, gde je navodno poslednji put ostavio svoju ženu i dete. Dok smo se vozili u kolima delovao je izgubljeno, a zatim je pokušao da se pribere. Probao je nešto da improvizuje, da izmisli, ali je ubrzo i sam shvatio da je otkriven. Počeo je da plače kao kiša. Sve nam je priznao. Bukvalno. Plakao je kao malo dete. Svi smo se naježili – priča izvor upućen u istragu.

Poslednji komentari
  • djordje Vreme: 02.06.2014 07:58h

    Ako mu je ovo bio plan od pocetka,onda ga treba dobro osuditi.Verovatno se i sam nije nadao da ce postati medijska zvezda tokom spasavanja,sto mislim i da ga je otkrilo.

  • milka Vreme: 02.06.2014 08:32h

    Koji blam za novinare!Sve su se utrkivali ko ce da intervjuise prevaranta.

  • Sajber Vreme: 02.06.2014 12:05h

    Slobica je nasa Jessica Lych. Videla zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Sto mi da nemamo heroja kad Ameri imaju za sve svasta i stancuju ih kao pogacice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP