Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LOZNIČANIN RANJEN U PUCNJAVI U NOVOM SADU

Hici kao opomena?

Autor: Nikola N. Travica | 15.07.2013 - 00:29:00h | Komentara: 2

Miroslav K. (23) iz Loznice ranjen je u obe noge u pucnjavi u Novom Sadu, u iznajmljenom stanu u Jevrejskoj ulici 14 b, odakle je dovezen u Beograd, gde je juče dvadesetak minuta posle ponoći zatražio lekarsku pomoć.

Uviđaj je trajao šest sati: Policija u Jevrejskoj ulici

Uviđaj je trajao šest sati: Policija u Jevrejskoj ulici

Kako “Alo!” saznaje, mladić je u petak došao u Novi Sad, gde je u cilju distribuiranja marihuane tokom „Egzita” iznajmio stan blizu centra grada. Dok je u subotu obavljao transtakcije, u stan su mu upala tri mladića, koji su mu posle kraće rasprave iz pištolja naneli povrede u predelu nogu. U trenutku pucnjave u stanu su bili još jedan muškarac i devojka, koji su povređenog prevezli u Beograd.


Sve češći obračuni klanova


U Novom Sadu su se u proteklih deset dana dogodile još dve pucnjave, u kojima je među povređenima bio i policajac. Naime, policajac A. A. (30) iz Sremske Kamenice povređen je 8. jula, kada su ga napale tri osobe koje su pokušale da opljačkaju prodavnicu u blizini Železničke stanice u Novom Sadu. Dva dana kasnije, Novosađanin M. M. (23) ranjen je s leđa u novom obračunu sukobljenih klanova u Novom Sadu. Napad se dogodio na Bulevaru oslobođenja, kod zgrade broj 41, svega 200 metara iza zgrade Policijske uprave Novi Sad.

Kako saznajemo, ranjeni mladić je najpre zatražio pomoć u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a potom je prebačen u Urgentni centar, odakle je odmah alarmirana novosadska policija. Po dolasku u Jevrejsku ulicu, blizu Futoške pijace, policajci su zatekli krvave tragove, kako u pasažu, tako i u jednom od stanova na prvom spratu višespratnice. Na lice mesta odmah je došla i Tatjana Đurašković, dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, koja je obavila uviđaj.

„Oko 6.30 dobila sam dojavu da ima krvi ispred zgrade i u stanu, kao i da je jedno lice zadobilo dve prostrelne rane nogu. Povređeni se javio u jednu beogradsku bolnicu. Uviđaj je izvršen, a istraga će utvrditi šta se dogodilo pre nemilog događaja“, rekla je sudija Đurašković, dodajući da je uviđaj, koji je trajao šest sati, dosta komplikovan.

Obračun se dogodio u stanu koji je  Miroslav K. (23) nedavno iznajmio za  dilovanje marihuane tokom „Egzita“

Obračun se dogodio u stanu koji je Miroslav K. (23) nedavno iznajmio za dilovanje marihuane tokom „Egzita“


Lekarskom osoblju koje je obavestilo policiju povređeni je ispričao da je nekoliko sati ranije upucan na „Egzitu“, na Petrovaradinskoj tvrđavi, zbog čega je policija pojačala kontrolu na festivalu.
Prema tvrdnjama komšija iz ulaza, čitave noći u stanu se čula nekakva galama, ali pucnjavu niko nije čuo.

„Živim baš na spratu gde se odigrao zločin. Zaista nismo primetili ništa sumnjivo, a na galamu nismo ni obraćali pažnju jer je svakako veoma bučno zbog ‚Egzita‘. Saznali smo da se nešto dogodilo tek kada je policija ogradila pasaž i zabranila nam prolaz i kretanje“, ispričala je jedna od stanarki.

Vlasnik, takođe Lozničanin, izdao je Miroslavu K. i njegovom prijatelju stan za dane muzičkog festivala. Tokom prethodnih dana, vlasnik nije ni dolazio u stan, u kojem se nalazila još jedna ženska osoba, kao i pas.

Tokom uviđaja, policija je detaljno pretražila okolinu zgrade, kao i susedno dvorište, a iz stana su odneti dokazi koji bi mogli da pomognu u rasvetljavanju ovog događaja.
Poslednji komentari
  • Balkanac Vreme: 15.07.2013 00:35h

    Pa svaka najzadnija (kulturolosko) zemlja je isperd te ukakane srbije i njezinog mentaliteta?

  • Toplica Milan Vreme: 15.07.2013 02:22h

    Kad je magare u blatu svi ga tovare. Samo ti Balkanac tovari. Izace jednom magare iz blata...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP