Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TAKSISTA UBIO MLADIĆA U CENTRU BEOGRADA

Hitac u grudi zbog računa!

Autor: M. Dudvarski | 01.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 10

Taksista Dragan Stepanović (57) ubio je juče ujutru posle svađe i tuče Željka Sarića (37) u ulici Kneginje Ljubice u centru Beograda. Zločin se dogodio oko 3 sata ispred kafića „Popara“ na Dorćolu, nakon što je taksista „Naksis taksija“ dovezao izvesnu devojku, Sarićevu prijateljicu.

Mesto okršaja:  Dorćolski kafić  „Popara“

Mesto okršaja: Dorćolski kafić „Popara“ | Foto: Boško Karanović

Motiv svađe bio je račun od 800 dinara na koji se ona požalila, zbog čega su dvojica momaka nasrnula pesnicama na taksistu, koji je potom izvukao pištolj i ispalio smrtonosni hitac u Sarića.


Ubijeni osuđivan zbog nasilja

Proverom je utvrđeno da pištolj iz kojeg je taksista Dragan Stepanović pucao u Željka Sarića pripada Stepanoviću i da ima urednu dozvolu za oružje. S druge strane, uvidom u dosije utvrđeno je da je Sarić osuđivan zbog nasilja.

- Devojka je došla do kafića i videla da joj je račun za vožnju veliki, iznosio je oko 800 dinara. Rekla je da je Stepanović sačeka u vozilu, pošto nema toliko novca. Ubrzo su iz kafića izašli Sarić i njegov drug i počeli da se raspravljaju sa taksistom - navodi naš izvor blizak istrazi.


Sagovornik „Alo!“ navodi da su i sa jedne i sa druge strane izgovorene teške reči, a odmah potom je izbila žestoka tuča.


- Mladići su počeli da udaraju Stepanovića, koji je izašao iz automobila. On nije mogao da se odbrani, pa je zato posegao za oružjem. U tom metežu je uspeo da ispali hitac i pogodi Sarića u grudi. Mladić je pao i preminuo na mestu pucnjave, dok je taksista, koji je uhapšen, kasnije prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć zbog povreda koje je zadobio - priča naš izvor.

Vožnja od 800 dinara  dovela do krvoprolića

Vožnja od 800 dinara dovela do krvoprolića | Foto: Boško Karanović


Prema rečima žitelja ulice Kneginje Ljubice, te večeri i jutra gosti kafića „Popara“ bili su bučniji nego obično.
- Zvala sam komunalne policajce, ali oni nisu došli. Ubrzo nakon mog poziva čula sam pucanj i vrištanje neke devojke. Kada sam pogledala kroz prozor, videla sam da više osoba drži čoveka pritisnutog na automobil i da ga jedan steže za vrat. Neko je stalno vikao: „Ubio si čoveka, ubio si čoveka!“. Ubrzo je pred kafić stigla i policija, koja je morala da smiri ljude koji su hteli da napadnu taksistu. Odmah su tom starijem čoveku stavili lisice na ruke i stavili ga u automobil - rekla je stanarka te ulice koja nije želela da joj se pominje ime.
Poslednji komentari
  • x15 Vreme: 01.09.2014 09:33h

    Oslobodite coveka,,, otisao je da zaradi hleb ! Treca smena! Neka je ubio nadrkanu, drogiranu i pijanu bagru ! Pravda za coveka !

  • VladimirR. Vreme: 01.09.2014 09:36h

    Samo neko ko ne ume da prepozna suštinu, može ovako na naslovi opis prekoračenja nužne odbrane!

  • A STO GA UDARALI Vreme: 01.09.2014 09:59h

    A STO SU GA UDARALI NIKOM NISTA ZNACI ONI MOGU DA BIJU I DA GA SUTIRAJU DO SMRTIA ON DA CUTI DOK GA BIJU COVEK SE SAMO BRANIO

  • mimi Vreme: 01.09.2014 11:53h

    Tako i treba, dosta vise terora te bagre koja se po celu noc vucara po kaficima, a gospodjica bi usput da de j..e, a da joj ne udje

  • Strahinja Vreme: 01.09.2014 11:59h

    Mladic( citaj siledzija sa dosijeom u MUP-u )nije dobio hitac u grudi zbog racuna, vec zbog nasrtanja i prebijanja taksiste. Osilila se bagra, pa misli da im je sve dozvoljeno, dostupno, za dzabe... Ona sela u taksi bez para, da je dovoze sa Novog Beograda do Centra, na lepe oci, valjda, pa kada je dobila racun, usla da pozove drugare da isti regulisu, pesnicama u glavu... Posle ovoga svaki sledeci siledzija koji pomisli da nasrne na taksistu dva puta ce da razmisli.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP