Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SVE GORE OD GOREG

HOROR: Ivanu su ubili lekom iz otpada!

Autor: S. Vojinović - M. Dudvarski | 26.12.2014 - 21:00:00h | Komentara: 7

Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu „Hajat“, nabavljala je otpatke anestetika „propofol“ koji su poluiskorišteni bacani u đubre, saznaje „Alo!“.

Preminula u hotelskoj sobi: Ivana Bodrožić

Preminula u hotelskoj sobi: Ivana Bodrožić

- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Dakle, nekome se daje više, a nekome manje, tako da u nekim ampulama ostane određena količina „propofola“ koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani. Zato se i nije prikazivao manjak u količini ovog anestetika, jer nisu uzimane pune ampule, već one koje su već upisane kao iskorištene - kaže naš izvor blizak istrazi.


Uzimala anestetik, kokain i marihuanu


Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u četvrtak, 11. decembra, u sobi 326, u elitnom beogradskom hotelu „Hajat“. Njeno telo sa braunilom u podlaktici desne ruke i dva šprica pored nje otkrila je sobarica kad je došla da pospremi sobu. Ugledavši beživotno telo, odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Međutim, kada su lekari Hitne pomoći stigli u sobu 326, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je devojka preminula od prekomerne doze droge, a u njenom telu su pronađeni i kokain i marihuana.

Kako „Alo!“ saznaje, tehničar sa VMA Ljubiša P. ne samo da je Ivanu odvezao na VMA i vratio je u hotel „Hajat“, već joj je upravo on i stavio braunilu u toj ustanovi, pokazuju rezultati DNK analize uzoraka uzetih sa kanile koja je pronađena u Ivaninoj ruci.

Naš izvor iz istrage kaže da su najnoviji rezultati urađeni na VMA potvrdili da je upravo Ljubiša P., poznat pod nadimkom Buki, zaposlen kao kardiopulmo reanimator, Ivani u venu postavio braunilu.

- Mi smo od početka imali podatak da je u pitanju muška osoba. Naknadnim pretragama utvđeno je da otisci prstiju sa kanile odgovaraju Ljubiši P., što ukazuje na to da je on Ivani plasirao braunilu u venu. Svi nalazi, koji podrazumevaju rezultate krvi, obdukcije, toksikologiju, ali i tragove DNK, trebalo bi da dobijemo danas ili sutra.

Protiv tehničara sa VMA  Ljubiše P. biće podneta prijava  zbog preprodaje anestetika, a zbog smrtnog ishoda preti mu osam godina

Protiv tehničara sa VMA Ljubiše P. biće podneta prijava zbog preprodaje anestetika, a zbog smrtnog ishoda preti mu osam godina zatvora | Foto: Nenad Mihajlović

Inače, posle veštačenja Ljubišinog telefona utvrđeno je da su on i Ivana kobnog dana komunicirali. Na osnovu tih dokaza i onih koji su prikupljeni u istrazi biće podneta krivična prijava protiv Ljubiše P. zbog neovlašćene preprodaje medicinskih preparata i pomagala. Zbog smrtnog ishoda, kazna zatvora za to krivično delo je do osam godina - objašnjava sagovornik „Alo!“.
Poslednji komentari
  • Ko je kriv???? Vreme: 26.12.2014 21:09h

    Nemogu da verujem toliko o osoblju VMa i leku,a ona sto se drogirala tolike godine koristila isti lek......niko joj na silu to nije uradio.Tako se pise da su svi vise krivi nego ona sama,normalno da su i nabavljaci krivi i ostali!!!!!!!

  • kox Vreme: 26.12.2014 21:53h

    :/

  • Miodrag Vreme: 27.12.2014 06:25h

    Ovo je politicko ubistvo!

  • reaniamtor Vreme: 27.12.2014 07:55h

    još jedna laž.....detalj iz istrage I samog uviđaja vršenog u hotelskoj sobi, sa kojim je upoznata javnost je, da je pored kreveta pronađeno sem dve otvorene bočice„propofola“ i još tri neotvorene?čemu laž ako ne da se neko zaštiti?

  • Kroksice Vreme: 27.12.2014 08:28h

    Kako vam nije vise dosta pisanja o ovoj djevojci,pustite je da pociva u miru,pise toliko o njoj a to sto narod na Kosovu nema sta da jede to vas nije briga,pisete o jednoj starleti,koja je sama izabrala takav zivot,a to sto narod na Kosovu nema sta da jede i ne moze da izadje iz kuce to vas bas boli briga ,sram vas bilo srpski mediji i vas i vlast koja samo prica neke nebuloze,kako ce oni ovo kako ce ono samo da sklonete prico o Kosovu iz medija !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP