Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS U NIŠU

Hteo da siluje ćerku, žena ga sprečila

Autor: Branko Janačkoviž | 21.10.2013 - 22:30:00h | Komentara: 1

Dragan Ž. (56) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je u svom stanu u Nišu, u pijanom stanju, pokušao da siluje svoju 24-godišnju ćerku!

silovanje

Devojku spasla majka! | Foto: Shutterstock (ilustracija)

On je uhapšen i zadržan u policiji do 48 časova, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je ćerku seksualno zlostavljao punih 12 godina!

Atila iz Ostojićeva
Jedan od poznatih primera silovanja u porodici je slučaj Atile Čordaša (46) iz Ostojićeva, koji je uhapšen 2007. godine kada je otkriveno da je zlostavljao tada
17-godišnju ćerku koja je rodila njegovo dete. Kako je sam priznao u istrazi, koristio je svaku priliku da zadovolji svoju bolesnu nameru.

„Osumnjičeni je 18. oktobra u alkoholisanom stanju pokušao da napastvuje ćerku čim mu je žena, majka pomenute devojke, toga dana otišla kod lekara.
Drama se odigrala oko 15 časova. Osumnjičeni je skinuo pantalone i donji veš i potom nasrnuo na rođeno dete sa namerom da je obljubi. Budući da se devojka opirala, udario joj je dva, tri šamara. Ona se branila, pokušavala da ga u tome spreči, ali nikako nije uspevala. Čak ga je i ugrizla za ruku, ali otac nije popuštao“, kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Otac monstrum nije uspeo u svojoj izopačenoj nameri samo zato što se u međuvremenu u stan vratila njegova žena i zatekla ga kako pokušava da siluje ćerku. Međutim, slučaj je policiji prijavio momak napastvovane devojke.

„Policiju je alarmirao ćerkin momak, kada mu se poverila šta je otac pokušao da joj uradi. Čim je obaveštena policija, Dragan je priveden i po nalogu nadležnog tužioca zadržan do 48 časova u policiji, nakon čega će biti izveden pred istražnog sudiju pod sumnjom da je pokušao da siluje ćerku“, objašnjava naš sagovornik.

U Nišu su se u ovoj godini desila dva silovanja i jedan pokušaj silovanja, ali je ovo prvi slučaj da se tako monstruozan čin desi u okviru porodice.
Slobodan D. (42) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja oko pola časa iza ponoći u kombi vozilu silovao S. I. (29) iz Niša, koju je povezao po izlasku iz jedne kafane u okolini Niša. Milan S. (22) iz sela Batušinac uhapšen je zbog sumnje da je 4. aprila, tri sata posle ponoći, kod Železničkog mosta u centru Niša onesvestio, pa silovao prolaznicu staru 24 godine.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 22.10.2013 08:33h

    Gospode Boze ima li ista monstruoznije na svetu. A majka, zasto nije odmah zvala policiju??? Zlo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP