Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILENKO JEVTIĆ (51), VIŠESTRUKI SILOVATELJ IZ ZMINJAKA, PONOVO NAPAO

Hteo da siluje majku pred ćerkicama

Autor: Sanja Bečejić | 26.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Milenko Jevtić (51) iz Zminjaka kod Šapca uhapšen je pre dva dana, zbog sumnje da je pokušao da siluje A. B. iz okoline Šapca. Jevtić je u pijanom stanju u ponedeljak oko 22 provalio u kuću nesrećne žene, skinuo se i pokušao da je siluje pred maloletnim ćerkama!

Manijak je provalio u kuću A. B., skinuo se i nasrnuo na nju

Manijak je provalio u kuću A. B., skinuo se i nasrnuo na nju | Foto: Shutterstock

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, A. B. je uspela da se spase jer se žestoko opirala, ali je Jevtić tada počeo da je udara po glavi i telu. Tada su i njene maloletne ćerke počele da vrište, pa je manijak i na njih nasrnuo, udario ih, a onda se okrenuo i izašao iz kuće. Nesrećna žena je tada izašla na ulicu, vikala, a komšije koje su je čule pozvale su policiju. Ubrzo je nasilnik uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, policajci su ga pronašli u jarku preko puta kuće A. B. u koji je sleteo svojim „jugom“ nakon napada.


Muž zamolio Milenka da je pazi

Kako je ispričala za „Alo!“ A. B., Milenko i njen suprug su se znali od ranije. Kad joj je suprug otišao u zatvor, ostavio je Milenku obavezu da mu pazi na ženu.
- Borim se godinama kako znam i umem, zbog dece, moram da budem jaka zbog njih. A teško mi je, šta su sve dosad preživele - očajna je ova žena.

A. B. je juče za „Alo!“ rekla da je još u šoku i da ne može da se povrati od nemilog događaja.

- Strašno, ne znam na koji način da vam opišem kako se osećam i koliko mi je teško. Napao me je kao zver, otimala sam se i opirala iz sve snage, a moje četiri devojčice su sve to gledale. Ne znam kuda ću i gde ću, teško mi je da uđem u kuću, u tu sobu gde se sve to odigralo, a kad padne mrak, još mi je gore - kaže A. B., koja u selu pored Šapca živi u domaćinstvu svog nevenčanog supruga.

Milenko Jevtić do sada je četiri puta osuđivan zbog pokušaja silovanja i silovanja. Prema podacima do kojih je „Alo!“ došao, prvi put je zbog ovog krivičnog dela osuđen 1988. godine na kaznu zatvora u trajanju od dve i po godine. Nakon toga još tri puta je osuđivan, a ukupno u zatvoru je proveo skoro 13 godina zbog pokušaja silovanja ili silovanja. Meštani Zminjaka nemaju lepe reči za svog komšiju.

- Svi znamo ko je i šta je Milenko, pa zbog toga čuvamo decu od njega. Pre dve godine nasrnuo je na devojčicu u selu. Sva sreća što je dete treniralo atletiku, pa mu je pobegla - kaže jedan od meštana Zminjaka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP