Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI SAD

Huligani ponovo nasrnuli na Župni ured!

Autor: N.N.Travica | 20.04.2015 - 14:23:00h | Komentara: 1

Nepoznati huligani oštetili su kamere video nadzora postavljene na zgradi Župnog ureda Rimokatoličke crkve „Imena Marijinog“ u najstrožem centru Novog Sada.

Napad na župni odred u Novom Sadu

Huligani oštetili kameru

Nakon što su oštetili kameru postavljenu na samom ulazu u zgradu u Katoličkoj porti broj 3, mladići koji su najverovatnije bili pod uticajem alkohola otišli su u nepoznatom pravcu, pre dolaska policijske patrole.

Kako ALO! saznaje grupa mladića i devojaka, u noći između nedelje i ponedeljka sela je na glavni ulaz Župnog ureda, gde su konzumirali najverovatnije alkoholno piće.
U jednom momentu, oko ponoći, mladić obučen u belu jaknu, sa kapuljačom na glavi uzeo je dugačku motku, kojom je udarao po kameri postavljenoj iznad samih stepenica. O događaju je odmah obaveštena policija, čija patrola je za desetak minuta došla na mesto događaja, ali grupa lica koja se nalazila ispred objekta je otišla prema ulici Mite Ružića.

Napad na župni odred u Novom Sadu

Napad na župni odred u Novom Sadu

- Ovo je sada zaista postalo skoro pa nepodnošljivo. Na uskršnji ponedeljak su mi oštetili vozilo, koje je bilo parkirano ispred Župnog ureda, da bi sada nasrnuli na kamere video nadzora. Na ovakav život se zaista teško navići, a posebno kada dođete iz sredine gde se svi ljudi vole - kaže za ALO! Robert Erhard dekan Novosadskog okruga, dodavši da se ova situacija pod hitno mora rešiti, jer je Novi Sad uvek bio civilizovan i kulturan grad, poznat po ljubavi i suživotu, koji je uvek vladao među njegovim stanovnicima.

Napad na Župni ured

Foto: N.N.T.

Po dolasku na lice mesta patrola policije je pregledala snimke video nadzora, a šteta koja je pričinjena biće naknadno utvrđena. O ovom događaju u novosadskoj policiji nismo dobili zvaničan komentar niti saopštenje.
Inače policija je identifikovala je huligana, koji je 6. aprila oštetio vozilo župnika novosadske Katedrala. Osumnjičeni je nogom udarao u automobil parkiran u najstrožem centru Novog Sada, a protiv istog će biti podnet Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog sumnje da je počinio prekršaj drsko i bezobzirno ponašanje.
Poslednji komentari
  • Novosađanin Vreme: 20.04.2015 14:38h

    To nije više moj NOvi Sad u kome sam ceo život provela. Šta se to događa? :(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP