Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VARVARI IZ VARVARINA!

Hvalili se silovanjem po gradu!

Autor: Ekipa Alo! | 12.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Maloletnica iz Varvarina, koja tvrdi da su je u subotu silovala trojica mladića, juče je dala iskaz pred sudijom Višeg suda u Kruševcu. Da se nešto dogodilo na proslavi rođendana, policija je saznala tek u ponedeljak jer je među učenicima u Varvarinu počela da se širi priča da je „neka devojka silovana“.

Silovanje

- Policajac iz Varvarina, kojeg poznaje, razgovarao je sa njom. Kada mu je ispričala šta se dogodilo, krenulo se u identifikaciju i lociranje počinilaca. Dvojica punoletnih mladića su uhapšeni u ponedeljak uveče, oko 10 sati. Nisu pružali otpor i tvrdili su da je devojka dobrovoljno pristala na seksualni odnos - priča sagovornik „Alo!“ blizak istrazi.


Silovatelji odavno problematični


U Varvarinu i Obrežu su šokirani monstruoznim događajem u svom komšiluku, ali ne žele da pričaju o tome.
Bojan P. je već imao sukob sa zakonom i prijave zbog krađa. Dalibor D. je član navijačke grupe „grobari Kruševac“, ali nema evidentiranih krivičnih dela. Za maloletnog V. M. komšije kažu da je “razmaženo i problematično dete”.
Trojici osumnjičenih za silovanje određen je pritvor u trajanju do 30 dana i nalaze se u istražnom zatvoru u Kruševcu.

Žrtva silovanja i trojica mladića Bojan P., Dalibor D. i maloletni V. M. bili su gosti na proslavi punoletstva u lokalu u centru Obreža. Kako je devojka navela u svojoj izjavi, Dalibor je krenuo da odveze njenog druga kući, a ona je pošla da im pravi društvo. U povratku je odvezao u polje i silovao.

- Kada su se vratili u diskoteku bilo je oko tri sata posle ponoći. Dalibor se pohvalio drugarima da je imao seksualni odnos sa devojčicom i da bi i oni mogli da pokušaju „da nešto urade“.
Šokiranu devojku Bojan i V. M. su poveli u mračni sokak i u ruševinama stare kuće, nekih 100 metara od diskoteke, kako ona kaže, silovali i tukli do ranih jutarnjih sati - dodaje naš sagovornik i navodi da su kod devojke konstatovane ozbiljne povrede u predelu prepona, stomaka, na genitalijama i glavi.

Došla u pratnji roditelja

- Molimo vas da nas razumete. U veoma smo delikatnoj situaciji. Dok traje istraga ne možemo ništa da vam kažemo. Živimo u malom mestu i ne bismo hteli da se priča širi. Ni mi još ne znamo sve detalje - kazali su nam roditelji silovane devojke koje smo juče zatekli ispred sudnice u kojoj je ona davala iskaz.

Poslednji komentari
  • perica Vreme: 12.09.2014 07:29h

    Sad lepo u neku zemlju i trazite azil.Bezite dok mozete i imatenekakav razlog za azil!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP