Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SASLUŠANJE OCA KOJI JE OBLJUBIO ROĐENO DETE (12)

I mene je otac silovao, pa sam i ja mog sina?!

Autor: E. Sadiku | 01.03.2014 - 16:00:00h | Komentara: 3

- Priznajem sve zašta me optužujete, priznajem. Ja sam imao više puta odnos sa sinom i jedanput sa njegovim drugom. Morate da me razumete i mene je moj otac seksualno zlostavljao, pa sam ja to isto uradio svome detetu. Znate, ja seksualne odnose sa muškarcima imam od svoje 12. godine. Tada me je otac prvi put silovao - tim rečima je D. Ž. (40) u četvrtak priznao da je počinio stravičan zločin nad svojim sinom kod sudije Višeg suda u Smederevu.

Monstrum iz Smederevske Palanke sa sinom

Silovatelj bez trunke kajanja objašnjavao šta je sve radio: SmedD. Ž. sa sinom

„Znate, ja seksualne odnose sa muškarcima imam od svoje 12 godine. Tada me je otac prvi put silovao“, tim rečima je D. Ž. (40) u četvrtak priznao
da je počinio stravičan zločin nad svojim sinom

Prema njegovom iskazu, on je tokom saslušanja objasnio da je nakon seksualnog odnosa sa svojim ocem, počeo da ima i odnose sa drugim muškarcima od svoje 19 godine. Rekao je da su ti seksualni odnosi sa drugima trajali do trenutka kada su mu stavljene lisice na ruke. Takođe je na saslušanju rekao da ima i dečka, kao i da je ispunjavao svoje bračne dužnosti prema supruzi. On je kod sudije takođe do detalja opisivao svoje umobolne radnje i kako je krenuo u akciju sa sinom.
- U početku sam sinu poštao porno-filmove sa pedofilskim sadržajem. Na taj način sam ga ubeđivao da je to što radimo sasvim normalna stvar. Zatim je usledilo milovanje, dodirivanje i onda se dešavalo ono zbog čega sam uhapšen - tim rečima je D. Ž. objašnjavao sudiji svoje bolesne postupke.

On je takođe rekao da protiv svoje prirode i nagona nije mogao, a da se na akciju s sinom odlučio zbog nedostatka novca, jer više nije bio u stanju da plaća usluge muškaraca. D. Ž. je sudiji pričao kako je vodio sina na tavan i u garažu gde bi ga silovao. Priznao je kako je pretio sinu da o njegovim zlodelima ćuti i još je detetu rekao da, ukoliko bilo kome kaže nešto o njihovom specijalnom odnosu, doći će policija, koja će ih obojcu odvesti.

Nakon završenog saslušanja sud je D. Ž. odredio pritovor u trajanju od 30 dana.
Jeziv slučaj višegodišnjeg silovanja otkriven je kad je D. Ž. pre desetak dana obljubio i druga svog sina (12), koji je sve ispričao roditeljima i slučaj prijavio policiji.
Nakon što je silovatelj uhapšen, njegov sin je do detalja socijalnim radnicima opisao šta se desilo. D. Ž. i njegova supruga, osim najstarijeg sina, imaju još dvoje mlađe dece, a u kući sa njima žive i njeni roditelji. Koliko je bio prepreden i sinu ulio strah u kosti, govori činjenica da ostali članovi domaćinstva nisu primetili kroz kakav košmar prolazi dečak.

Samo da mi deca više ne pate!
M. Ž. (39), majka dvanaestogodišnjeg dečaka kojeg je silovao njen suprug, a mališanov otac, šokirana je izjavom svog muža da je i njega otac silovao kada je imao dvanaest godina.

Bez pomoći:  Dečakova majka

 
- Njegov otac je umro prošle godine. Nisam primetila da je imao neke devijantne sklonosti. Ipak, ko zna, vidite da ni kod mog supruga nisam ništa primetila i eto šta je sve radio. Muka mi je od svega, verujte. Samo bih volela da mi deca ne pate, da se sve zaboravi i da krenemo da živimo normalnim životom - rekla je majka zlostavljanog dečaka.M. D.

Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 01.03.2014 17:29h

    Nesto je ovde jako cudno u njenoj izjavi.

  • prezoni Vreme: 01.03.2014 20:14h

    odrao bih te ja zivog...

  • Sasa Vreme: 01.03.2014 20:41h

    OTAC... MONSTRUM!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP