Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI UDAR NA ELITNU PROSTITUCIJU

I voditeljke i pevačice na listi prostitutki?

Autor: Kurir | 29.12.2014 - 10:26:00h | Komentara: 4

Policija i tužilaštvo pripremaju novi udar na elitne prostitutke, a iza rešetaka bi mogle da se nađu i dve voditeljke, kao i jedna pevačica.

Prostitucija

Izvor "Kurira" iz istrage ne želi da otkriva njihova imena, ali tvrdi da su dobro poznate javnosti i da su imale isključivo probranu klijentelu jer im je cena bila od 500 do 2.000 evra.
”Zasad ne možemo da otkrijemo detalje jer bismo time ugrozili istragu, ali da, znamo o kome je reč. Njihova umetnička imena pronađena su na spiskovima u urednim “poslovnim knjigama“ estradnog makroa Mihaila M., protiv kog je policija podnela krivičnu prijavu. Još uvek se prikupljaju čvrsti dokazi protiv njih “, kaže izvor iz istrage.
On podseća da je upravo zahavljujući preciznim evidencijama i tabelama koje je policija pronašla kod Mihajla M. uhapšena starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, kao i četiri njene koleginice.

”Makro nije zapisivao puna imena i prezimena žena i njihovih klijenata, ali kada su detaljno pregledani i upoređeni podaci sa laptopa, 16 mobilnih telefona sa takozvanim zlatnim karticama i iz njegove dokumentacije, kockice su se poklopile i mnoge stvari su se same razjasnile”, dodao je on.

Ustanovljeno je i da Mihajlo M. nije radio sam već je sa nekoliko “kolega” brinuo o devojkama i njihovim klijentima.

”Iako se na početku verovalo da je on glavni eastradni makro, došlo se do dokaza da ipak nije na vrhu piramide i da je, kao i devojke, radio za mnogio bitniju osobu. Sudeći po svemi, nije mu bio jedini momak koji je straletama, pevačicama, voditeljkama i glumicima pronalazio i obezbeđivao klijente”, otkrio je za list izvor iz istrage.

On kaže da ipak nema sumnje da je reč o čoveku koji zna najmračnije tajne srpske estrade i ukoliko on, da bi sebi obezbedio bolji položaj, odluči da progovori, iznenadiće se mnogi.

Nisu interesantna samo imena devojka koje se bave prostitucijom, već i imena njihovih klijenata, a oni bi mogli da budu pozvani kao svedoci. Mihajlo M. kao njihov “čovek od poverenja” jedino bi “nagodbom” mogao d aim pomogne kako svedoci ne bi bili kompromitovani u javnosti”, objasnio je sagovornik “Kurira.”

Reč je, kako kaže, uglavnom o muževima i porodičnim ljudima.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 29.12.2014 14:22h

    Otkrijte ih sve a ne da izigravaju uzore deci na Tv-u i daju intervjue kao uzorne licnosti. Bljak. Dosta. Neka su prostitutke ali nemoj da glume pevaljke i novinarke

  • lila Vreme: 30.12.2014 11:29h

    pa ko je danas sve voditeljka,spikerka,novinarka ,jasno je kako su to postale.najskuplje su verovatno one koje su i "novinarke" i "voditeljke" ! za neke se cak i vidi da su krenule sa ulice pa preko "novinarke" , i jos necega,dogurale do "voditeljke"

  • Istina Vreme: 30.12.2014 12:36h

    Sve ih otkrijte kao i njihove klijente sve treba da izadje na videlo i da se kazni

  • kristiqn Vreme: 09.06.2015 09:59h

    mnogo gotini maceta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP