Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN

Inspektor tukao novinarku B92 i njenu porodicu!

Autor: А. Medaković | 27.09.2012 - 22:24:00h | Komentara: 0

Porodicu novinarke B92 Tanje Janković brutalno su prošle subote na svadbi njihove rođake prebili pripadnici policijske uprave Vranje! Dok je novinarka prošla sa modricama, njen otac Zoran zadobio je prelom vilice na dva mesta i frakturu nosa, dok je sestri Bojani konstatovano naprsnuće nosa, zbog čega joj je zakazana hitna operacija. Ništa bolje nije prošao ni Bojanin verenik Darko Sekulić iz Beograda, koji ima nagnječenje grudnog koša.

Sestri Bojani konstatovano naprsnuće nosa, zbog čega joj je zakazana hitna operacija

Sestri Bojani konstatovano naprsnuće nosa, zbog čega joj je zakazana hitna operacija | Foto: Dušan Milenković

Tanja, pokazujući modrice na rukama, navodi da su nju i njenu porodicu na svadbi napali policajci iz PU Vranje zajedno sa još nekoliko ljudi. Njena sestra Bojana ističe da je ta grupa celo veče provocirala porodicu.

Otac Zoran zadobio je  prelom vilice na dva mesta i frakturu nosa

Otac Zoran zadobio je prelom vilice na dva mesta i frakturu nosa


Jankovićeva traži zaštitu

Tanja Janković uspela je preko svojih izvora da dođe do izveštaja policije, koji je pun nelogičnosti.
- U izveštaju piše da je Darko napao te ljude na svadbi, što nije tačno, a na snimku sa video-nadzora se vidi šta se tamo i stvarno dešavalo. Napisala sam predstavku u kojoj sam iznela da je taj izveštaj lažiran, a ministar policije je posle mog poziva automatski zatražio unutrašnju kontrolu kako bi se utvrdile prave činjenice. Ja tražim da iza mene i moje porodice stane država, jer se mi osećamo ugroženo. Oca i majku smo sklonile u Beograd jer se plašimo za njihove živote - navodi Tanja Janković dodajući da su i ostali stanovnici u Vranju u strahu i da ih krišom zovu telefonom da ih pitaju za zdravlje.

- Dobacivali su Tanji da nije ona vlasnik Vranja i da ona ne vlada gradom. Polili su je vodom, provocirali. Iako smo bili na svadbi naše sestre od tetke, posle izvesnog vremena nismo više mogli da slušamo uvrede i krenuli smo kući. Prvo su izašli Tanja i tata, a onda sam krenula i ja sa Darkom.

Novinarka  B92 prošla sa  modricama

Novinarka B92 prošla sa modricama

Kada smo izašli iz sale, sustigao nas je inspektor Nenad Jovanović sa ekipom. Počeli su da biju Darka, misleći da je on Tanjin dečko. Molila sam ih da ga ne tuku. Pokušala sam da ga zaštitim telom, ali su počeli i mene da biju. Udarali su me po glavi, šutnuli u stomak, nakon čega sam pala. Tada nas je tata video i dotrčao da nam pomogne. Sećam se da je viknuo “ubiše Bojanu i Darka”. Nije stigao da nas zaštiti, jer ga je dočekao udarac u glavu - kaže Bojana Janković.

Darko Sekulić iz Beograda ima nagnječenje grudnog koša

Darko Sekulić iz Beograda ima nagnječenje grudnog koša

 
Do napada na Jankoviće došlo je, kako tvrdi novinarka, zbog toga što je javno postavila pitanje zbog čega niko već godinama ne odgovara za kriminal koji se dešava u Vranju - od paljenja automobila gradonačelnika, do požara u Vranjskom pozorištu.

Inspektor i dalje radi?!

Dragan Stamenković, portparol PU Vranje, potvrdio je u izjavi za “Alo!” da je u subotu uveče izbila tuča u holu hotela “Pržar” u Vranju.
- Oko 23.30 došlo je do narušavanja javnog reda i mira na svadbenom veselju. Policija je intervenisala, a protiv Darka S. (1977), za koga se sumnja da je flašom povredio S. S., biće podneta krivična prijava za delo lake povrede, dok će protiv Nenada J. (1972), Gorana I. (1969), Miloša V. (1978) i Nenada N. (1969) biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o javnom redu i miru - naveo je Stamenković. On je dodao da, koliko on zna, inspektor Nenad Jovanović i dalje radi, ali nije mogao da precizira da li će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP