Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIZARNO

Išao putem i gurao mrtvu babu u kolicima!

Autor: G. V. | 04.04.2014 - 08:20:00h | Komentara: 1

Danko J. (19) iz Boljetina kod Majdanpeka uhapšen je zbog sumnje da je u februaru iz koristoljublja ubio deviznu penzionerku Nadeždu Đorđević (87) iz Radoševca kod Golupca. Nestanak starice prijavljen je 21. februara, a njeno telo, u odmakloj fazi raspadanja, slučajno je nađeno 20. marta pored magistralnog puta Golubac-Kladovo.

Policija u Golupcu

Jeziv zločin kod Golupca

Pretresom porodične kuće osumnjičenog, policija je pronašla ličnu dokumentaciju ubijene starice, kao i predmete koji potiču iz njene kuće.
- Kao motiv ubistva, osumnjičeni je naveo da je imao nameru da služi ovu inostranu penzionerku, a da mu ona za uzvrat prepiše imovinu.

Kako se njegovi planovi nisu ostvarili u planiranom vremenu, on je, isprovociran njenim kletvama, nenamerno ugušio staricu. Nakon nekoliko dana, umotao je telo u ćebe i stavio ga u dva plastična džaka koja je oblepio trakom. Potom je telo stavio u ručna kolica i gurao leš putem za Golubac. Pošto se umorio, leš je bacio pored puta na smetlište, gde su ga meštani pronašli nakon mesec dana - rekli su u Policijskoj upravi Požarevac.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je prilikom saslušanja najpre negirao umešanost, na koju se naročito sumnjalo kada je pao na poligrafu. Međutim, suočen sa dokazima, on je kasnije u potpunosti priznao delo za koje se tereti i detaljno ga je opisao.
Do njegovog identiteta došlo se nakon razgovora sa komšijama ubijene starice, koji su rekli da joj je često dolazio u posetu. Njemu je posle saslušanja određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predat nadležnom javnom tužiocu, koji će odlučivati o njegovom pritvaranju. Za krivično delo za koje se uhapšeni tereti zakonom je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.
Poslednji komentari
  • Ivan Ivanovic Vreme: 04.04.2014 18:06h

    Super sto ti mama i tata placali intervenije na telu .( I razne nadogradnje ,ugradnje ... i ostale gipsarske radove .)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP