Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIVA I MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA IZ BEOGRADA

Isekao se žiletom, izbo nožem, pa se bacio sa šestog sprata!

Autor: Ekipa Alo! | 01.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Miloša K. (24) pronađen je juče oko 4 sata, mrtav ispred zgrade u ulici Jovana Rajića u Beogradu, sa brojnim rasekotinama po telu. Istragom je utvrđeno da se mladić najpre isekao žiletom, izbo nožem, pa skočio sa prozora na šestom spratu iz stana u kome je živeo! Sve se desilo dok su njegovi roditelji spavali u susednoj sobi!

Motiv samoubistva nije poznat

Motiv samoubistva nije poznat | Foto: Aleksandar Stanković

Miloš je, kako saznajmo, za sobom roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo da mu oproste, ali bez ijednog objašnjenja za svoj postupak. Roditelji zbog šoka usled gubitka sina nisu bili u stanju juče da razgovaraju sa novinarima, a prema rečima komšija svi su u čudu što se Miloš ubio, jer za njega svi imaju imaju samo reči hvale, pa motiv niko ni ne naslućuje.


- Pa on je jedno fino i vaspitano dete. Skoro je i fakultet završio. O njemu mogu da kažem samo najlepše. Uvek se javljao, pomagao starijima i nosio im torbe uz stepenice - u šoku priča jedan od komšija.

Jedna komšinica dodaje da je veče pre samoubistva Miloš roditeljima pravio picu za večeru, da je bio veseo, te da ništa nije ukazivalo da ga nešto muči.
- Veče pre tragedije Miloš nije odavao utisak da ga nešto muči, naprotiv, bio je vedar i raspoložen, čak je i zbijao šale.
O Milošu znam da se dugo zabavljao s jednom devojkom i odavali su utisak da su srećni i zaljubljeni. Zato smo svi u šoku i, verujte, ni njegovi roditelji ne znaju pravi razlog zašto je digao ruku na sebe - rekla je prijateljica Miloševe porodice koja je insistirala na anonimnosti.

Ostali bez sinova


Kako smo saznali od komšija, ovo je druga velika tragedija u Miloševoj
porodici. Prva se dogodila još 1980. kada je Miloševom bratu
otkazalo srce na plivalištu „Olimp“.

Poslednji komentari
  • Dragoslav Vreme: 01.11.2014 13:24h

    Stoko jedna od roditelja pa kako je moguce da jedna dijevovcica od 14 godina u trenutku stradanja u svojoj ranijoj mladosti ode od kuce na 10 dana I da se nikom ne javi. Pa kako ste to vaspitavali svoje dijete. Imam I sam 2 cerka od 14 I od 16 godina I sina od 4.Mladja nemoze jos izlaziti a starija ima izlaz ovde u Becu do 19.00 a u Republici Srpskoj do 22.00 kad odemo na odmor ali stalno mora biti dostupna na skajp damogu da vidim u svakom trenutku dje se nalazi. Ja bih vas u okove bacio do kraj a zivota jer ste vi odgovorni isto onoliko koliko I taj monstrum koji je zlocin I izvrsio.Vi ste svojim vaspitanjem stvorili uslove za stradanje vaseg dijeteta a zvijer je samo iskoristio ono sto mu se od strane vas roditelja serviralo. To je isto da uzmete stene Pit Bula I da ga do 3 godine ucite da bude krvolocna zvijer I onda dozvolite dijetetu da se sa njim igrati, I kad pas pokida dijete ko je onda tu krivac? Pas, dijete ne, nego ste vi krivac I vas treba krivicno goniti a psa u svakom slucaju treba ubiti.

  • stojadin Vreme: 01.11.2014 13:35h

    Hajde Gos'n Stefanoviću, ako ste našli ubicu iz onolicnog kantrimena, sramota je da ne pronađete vozača kamiona.

  • Mitar Vreme: 01.11.2014 14:30h

    Tuga...

  • Mitar Vreme: 01.11.2014 14:31h

    Tuga...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP