Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VALENTINA ČUGUROVIĆ (49) ZAKLALA SVEKRA SVOJE ĆERKE

Isekla ljubavnika
na devet delova!

Autor: J. Paunović | 03.04.2013 - 22:35:00h | Komentara: 0

Valentina Čugurović (49) osuđena je na dvanaest godina zatvora, jer je pre šest godina u austrijskom gradu Frajštatu zaklala ljubavnika Radivoja Grozdića (46), isekla njegovo telo na devet delova i bacila u Dunav. Ovaj mostruozni zločin izvršila je na svoj rođendan.

Valentina

Valentina je osuđena na 12 godina!

Valentina se zbog zločina, pojavila na sudu u Austriji u junu 2007. godine. Doterana i elegantna, u crnom kompletu, mirno je slušala optužbe državnog tužioca Klaudija Rainberga i odgovarala na pitanja na perfektnom nemačkom jeziku. Ni u jednom trenutku glas joj nije zadrhtao niti je pokazala emocije, osim kad je pominjala svoju ćerku. Zbog toga su je mediji prozvali ''ledena žena''. Čugurovićeva je pred sudom tvrdila da je zločin počinila, kako bi svoju maloletnu ćerku zaštitila od Gvozdića, koji je pokazivao seksualnu želju prema njoj. Ubijeni je bio svekar Valentinine starije ćerke, a veza između Valentine i njega nije bila tajna za familiju i okolinu. Provodili su mnogo vremena zajedno, obično u njenom stanu, u kojem je živela sa mlađom ćerkom.

Radivoje

Radivoje Grozdić (46)

Ubila ga posle seksa
Valentina je Radivoja zaklala posle ljubavnog čina. Potom je odvukla njegov leš u kupatilo, gde je pustila da mu krv isteče, a zatim ga isekla i spakovala u vreće koje je odvukla u svoj auto. Sledećeg dana je otišla na posao u prodavnicu u kojoj je radila kao prodavačica, a uveče se oslobodila leša tako
što je delove tela bacila u Dunav. Na sudu je rekla da se nadala da će ribe završiti posao, tako da leš nikad ne pronađu.

Radivojevi poznanici kažu da je on bio čudan čovek. Đole, kako su ga zvali, nije bio zaposlen i često je menjao firme. Stalno je bio u društvu žena, ali bez obzira na sve priče, on je u mestu Leoding kod Linca živeo sa suprugom Zoricom, sa kojom ima sina Maria (24) i ćerku Marinu (19). Zorica je iz sela Vrbnica kod Petrovca na Mlavi, gde je zajedno sa Radivojem izgradila kuću i otvorila kafanu. U Austriju su se preselili 1980. Mnogi su se čudili kako njihov brak opstaje, iako je ona znala da njen suprug često boravi kod Valentine. Kada se krajem decembra Radivoje nekoliko dana nije pojavljivao, nikoga to nije čudilo. Zato policija u početku nije odmah mogla da identifikuje čoveka čiji su delovi tela pronađeni u Dunavu kod Šardinga. Njegova porodica saznala je da je ubijen tek kada je slika nesrećnog Radivoja objavljena u novinama.

Policija

Delove tela u reci pronašla je austrijska policija

- I ranije se dešavalo da kući ne dolazi po nekoliko dana, tako da mi nije bilo ništa čudno što ga nema. Pretpostavljala sam da će se vratiti - izjavila je tom prilikom Zorica. Njegov sin Mario, koji je oženjen Valentininom starijom ćerkom, prvi je prepoznao oca kada je u novinama video njegovu sliku. Prvi je i posumnjao da je njegova tašta ubica. Policija je ubrzo pronašla tragove krvi u gepeku Valentininog automobila i u koferu u kojem je u kesama transportovala delove tela ubijenog ljubavnika.

Učio je da kolje
Valentina je Radivoja nožem zaklala dok je spavao, a onda ga isekla na devet delova. Prvo je odsekla udove, glavu, pa prepolovila trup. U komadanju tela pomoglo joj je znanje koje joj je Grozdić ranije preneo, jer je svoju dugogodišnju ljubavnicu svojevremeno učio kako se kolju svinje!

Zločin u Austriji šokirao je i Radivojevog tasta Čedu Serafimovića.
- Meni je izgledalo da brak između moje ćerke i zeta funkcioniše sasvim normalno. Eto, sin im je oženjen i ćerka udata. Prosto ne mogu da poverujem da se to dogodilo - rekao je Serafimović.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP