Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U RAKOVICI!

Iskasapio bivšu
ženu ispred vrtića!

Autor: Enis Sadiku | 21.09.2013 - 20:32:00h | Komentara: 0

Velizar Stojanović (73) iskasapio je na smrt svoju bivšu suprugu Dobrilu (75) ispred vrtića „Dolores“ u beogradskom naselju Rakovica. Na svu sreću, deca nisu videla ubistvo jer su u to vreme spavala u vrtiću, a vaspitačice su navukle zavese na prozore.

Ubistvo u Rakovici / Foto: Dimitrije Goll

Ubistvo u Rakovici / Foto: Dimitrije Goll

„Nije mi žao što sam
ubio Dobrilu. Ne kajem
se zbog toga. Neću
da pružam nikakav
otpor ni da se branim“,
ispričao je Velizar

„Nije mi žao što sam ubio Dobrilu. Ne kajem se zbog toga. Neću da pružam nikakav otpor ni da se branim. Razveli smo se pre četiri godine i ona mi je uzela sve”, rekao je juče Velizar Stojanović posle hapšenja.

Kako saznajemo, Velizar je kuhinjskim nožem u ulici Rujica u naselju Rakovica, oko 11 sati, ubadao bivšu suprugu Dobrilu Stojanović (75) sve dok ga slučajni prolaznik Milan Čingović bukvalno nije skinuo sa nesrećne žene. Nakon što je Čingović uspeo da poludelog starca savlada i spreči u daljem kasapljenju Dobrilinog tela, Velizar, kao da se ništa nije dogodilo, bez ikakvih emocija sačekao je patrolu koja mu je stavila lisice na ruke, a sve vreme je na licu imao sarkastičan osmeh.

Ni blizina vrtića nije navela krvnika da odstupi od namere da ubije bivšu suprugu. Milan Čingović, svedok krvavog pira i osoba koja je uhvatila ubicu, za „Alo!“ objašnjava šta se dogodilo.

Ubistvo u Rakovici / Foto: Dimitrije Goll

Milan Čingović skočio na Velizara u momentu dok je nožem kasapio ženu / Foto: Dimitrije Goll

- Sve se desilo iznenada. Išli su ispred mene jedno iza drugog i baš tu, preko puta ograde vrtića, Velizar je s leđa prišao Dobrili. Odjednom je počeo da je ubada velikim kuhinjskim nožem. Sve se dešavalo brzo, žena je pala i počela da doziva u pomoć, a Velizar je nastavio da je bode. Bukvalno je legao preko nje zadajući joj smrtonosne rane. Odmah sam pritrčao u nameri da ga sprečim da je dalje povređuje, međutim, on je počeo da pruža otpor, ali kada sam mu izbio nož, samo se smirio - priča Čingović.

Ubistvo u Rakovici / Foto: Dimitrije Goll

Ljiljana Marković / Foto: Dimitrije Goll

Ubistvo u Rakovici / Foto: Dimitrije Goll

Vladan Radojević / Foto: Dimitrije Goll  

Dok se borio sa Velizarom, Dobrili je u pomoć pritekla Ljiljana Marković, a njemu Vladan Radojević.

- Čula sam sa ulice dozivanje u pomoć i kada sam izašla, videla sam kako okrvavljena žena leži na pločniku dok komšije pokušavaju da savladaju nekog starijeg muškarca. Pokušala sam toj ženi da pružim pomoć i ujedno sam pozvala i Hitnu, ali ona je samo ispustila uzdah - kaže Ljiljana Marković.

- Velizar je mirno stajao, bio je hladan kao špricer i govorio je da ima pravo što ju je ubio. Takođe je rekao da su se razveli pre četiri godine i da mu je ona sve uzela, pa je od tih para kupila sebi stan, tu u Rakovici. Nijednog trenutka nije pogledao telo bivše supruge - rekao je Radojević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP