Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIVI DETALJI ZLOČINA NAD BIZNISMENOM DRAGOM MAŠULOVIĆEM (61)

„Iskasapio sam ga zbog 20.000 evra!”

Autor: J. Paunović - M. Dudvarski | 12.02.2015 - 19:10:00h | Komentara: 5

Dug od 20.000 evra bio je za rođenog Sarajliju Obrena Zirojevića (34) dovoljan motiv da ubije i iskasapi biznismena Draga Mašulovića (61), saznaje „Alo!“. On nije mogao biti poligrafski testiran jer ima dijagnozu koja mu je postavljena tokom lečenja u bolnici „Dr Laza Lazarević“.

U pritvoru zadržani i Obrenov brat Ognjen i supruga Danijela

U pritvoru zadržani i Obrenov brat Ognjen i supruga Danijela

Međutim, tokom razgovora sa policijom, Zirojević, čija porodica živi u stanu iznad Mašulovićevog, govorio je konfuzno i nepovezano, a inspektorima nije mnogo trebalo da shvate da je umešan u ovaj monstruozan zločin.


Otac: Nije monstrum!


- Već nekoliko dana srećem komšiju Budimira, Obrenovog oca. Počnemo da pričamo o ubistvu Mašulovića, ja se čudim i svaki put kažem: „Bože, kakav monstrum je to uradio“, a on uvek odgovori: „Nije monstrum“. Čudilo me što stalno priča lepo o čoveku koji je to uradio. Tek sad mi ništa nije jasno - kaže jedan od komšija.

- Sa mesta gde je pronađen Mašulović uzet je uzorak DNK-a koji se poklopio sa Zirojevićevim. U policijskom pritvoru još se nalaze i njegov rođeni brat Ognjen i supruga Danijela K. Da li su njih dvoje imali neku ulogu, utvrdiće dalja istraga. Oni su ispitani u policiji - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako „Alo!“ saznaje, Obren je u iznajmljenom stanu u Beogradu ubio bonsekom Draga Mašulovića, a zatim istim oružjem isekao njegove ekstremitete. U četiri crne kese uspeo je da odnese trup sa glavom, ruke i noge do podzemne garaže u Jovanke Radaković 49e.

Ubica ga namamio u  svoj stan: Mašulović

Ubica ga namamio u svoj stan: Mašulović | Foto: Marko Metlaš

Dve butine koje su pripadale ubijenom ostavio je u svom iznajmljenom stanu. Spakovao ih je u kesu, koja je bila natopljena krvlju, i zajedno sa odećom koju je nosio tog dana i stavio u plakar u nadgrađenom delu stana.

Žrtva i porodica ubice  bile prve komšije

Žrtva i porodica ubice bile prve komšije | Foto: Vesna Lalić


- Obdukcija je pokazala da je uhapšeni naošternim bonsekom prvo udario Mašulovića u potiljak. Od siline udarca, njemu je pukla lobanja. Zatim je istim oružjem u predelu ramena i u kolenima presekao ekstremitete. Butine je odvojio od svih delova tela - kaže naš izvor blizak istrazi.

Zgrada u kojoj  Obren živi

Zgrada u kojoj Obren živi


Panika i strah povodom objavljivanja informacije da je njihov komšija ubica juče su se širili ulicama Vojina Živkovića i Rableovoj.
- On ima bolesnu i nepokretnu majku. Pre dve godine se sa suprugom odvojio od porodice. Njegov brat živi u zajednici sa suprugom, ocem i majkom, koja je nepokretna i teško bolesna. Da zlo bude veće, oni su pola sprata iznad Mašulovića, koga je Obren ubio - objašnjava jedna komšinica.

Kako saznajemo, Obrenova porodica veoma je imućna i drži više privatnih firmi. Obren je vlasnik nekih od njih, kao i jednog poznatog beogradskog kluba.

Policija ispitala 150 ljudi

Kako “Alo!” saznaje, policija je danonoćnim radom uspela za desetak dana da reši ovo monstruozno ubistvo. Ispitano je više od 150 ljudi koji su imali neke veze sa Mašulovićem, a većina njih je i prošla poligrafsko testiranje. Obren nije bio podoban za testiranje zbog lekova koje je svakodnevno pio.

Poslednji komentari
  • Kum Vreme: 12.02.2015 19:26h

    dobro je uradio.HJa se 20 god.sudim sa kumom zbog 40 000 eura,nece da mi vrati pa nece,a zna da nisam taj covek da ga ubijem,mada sam razmisljao mnogo puta o tome.Sad razumem ubicu mnogo bolje.I treba svako tako da postupi ko duguje a ne vraca novac.

  • odgovor Kum-u Vreme: 13.02.2015 00:29h

    ...znaši kum bi trebao tebe da ubije??!!! Budalo jedna, ovde je duznik ubio poverioca halo!!!! Drago je bio dobar i posten covek i zato j platio glavom, debilu!!!!

  • dobri Vreme: 13.02.2015 06:38h

    Verovatno je čoveku dozlogrdilo i potpuno ga razumem. Šta ja da radim(pred penzijom sam) Kada mi -to nisu poslodavci to su BIT..NGE I NEZNAJU ŠTA IMAJU. Meni duguju šest plata (u 2009-0j) neuplaćivanje radnog staža cele 2009 i dva meseca u 2010, pa razni Kopčalići, Dragani iz firme,,3D KONSTRUKCION,, iz Pančeva, koji duguju i Bogu i narodu. Pitam se kako uopšte takvi HOŠ,,,,APLERI I PREVARANTI mogu da funkcionišu. i kome da ih tužim kada znam da je sve korumpirano, da potplaćuju suduje advokate... Jednom rečju unapred znam da sam izgubio spor.

  • dzoni Vreme: 13.02.2015 07:28h

    Redakcijo evo prilike da sprečite kumov zločin.

  • Iggy Vreme: 13.02.2015 08:28h

    @Kum Nisi u toku, ovde je ubica zrtvi dugovao 20.000 evra. Znaci tebe bi kum trebao da ubije da ti nebi vratio 40.000.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP