Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SINDIKAT POLICIJE

Ispitati odgovornost ili nevinost komandanta Žandarmerije

Autor: E.S. | 13.03.2013 - 15:23:00h | Komentara: 2

Policijski sindikat Srbije insistira od nadležnih institucija da se što pre ispita odgovornost ili nevinost komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, kako cela ova jedinica, koja godinama brine o bezbednosti Srbije, izmešu ostalog i u Kopnenoj zoni bezbednosti, ne bi bila na stubu srama.

Komandant Bratislav Dikić

Komandant Bratislav Dikić | Foto: Ognjen Radošević

- Ne želimo da se bavimo medijskim natpisima, špekulacijama i podmetanjima. U ovoj državi postoje zakoni i institucije koje treba da rešavaju ovakve slučajeve. Zbog toga smatramo neprimerenim ovakvo medijsko blaćenje 2.500 pripadnika Žandarmerije. U ovoj jedinici rade profesionalci, koji su godinama ratovali za Srbiju, a sada se bez argumenata nalaze na stubu srarma. Pokušava se ova jedinica prikazati kao kriminalna, što je sramota, jer su u pitanju ljudi koji su živote dali za Srbiju - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.
Poslednji komentari
  • AleksandarVeliki Vreme: 13.03.2013 18:07h

    sindikat policije treba da postoji da bi obrzbedio zakonom propisane uslove rada za svoje članove, baš kao i svaki ostali sindikat... A NE DA SE MEŠA U POLITIKU POLICIJE... dakle, pametnije bi vam bilo da nabavljate svinjske polutke, zimnicu i ugalj NEGO da štitite svoje članove koji pre podne simuliraju policijski rad, a popodne i tokom noći zasuču rukave i rade za sopstveni džep - i naravno za MAFIJU... puni su nam sudovi takvih primera... od devedesetih pa na ovamo... pokažite mi neokaljanog POZORNIKA... o višim činovima i MINISTRIMA da ne pričamo...

  • zeljko bgd Vreme: 13.03.2013 20:36h

    Potpuno se slazem sa tekstom citaoca Aleksandra Velikog jer ne postoji posteni policajac a kako se ide ka vrhu sve je gore i gore jer svi zloupotrebljavju neku svoju funkciju da bi se ogrebali od drzave i zato smo tu gde jesmo.Da li mozda imate podatak da svi nacelnici pomocnici komandiri i njima slicni koriste sluzbena vozila da dolaze i idu na posao?Ovo je provereno jer sam se licno uverio u sve ovo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP