Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JAVORKA BOGDANOVIĆ OPET NA GROBLJU

Isplakala se nad
Davidovim grobom!

Autor: D. Ćuruvija | 17.04.2013 - 22:00:00h | Komentara: 0

''Nije trebalo to da učini. Ne znam zašto je počinio takav zločin, jer ni sa kim od komšija nije se svađao. Sigurno se nešto prelomilo u njemu'', uz uzdah i plač rekla je juče Javira Bogdanović (60) nad grobovima petoro pobijenih člnaova porodice Despotović na lokalnom groblju u Velikoj Ivanči, saznaje ''Alo!''.

Konačno svesna  šta ju je snašlo:  Javorka Despotović

Konačno svesna šta ju je snašlo: Javorka Despotović | Foto: Rajko Ristić

Javorka je juče, oko 9 u pratnji ćerki došla na groblje, gde je zapalila sveće Despotovićima, koje je njen suprug Ljubiša (60) ubio 9. aprila. Kako saznajemo, Javorka nije prestala da plače, a najviše se rasplakala dok je stajala kod groba malog Davida (2).

David Despotović

David Despotović | Foto: Rajko Ristić


- Nakon što je upalila sveću svom sinu Branku (42) i svekrvi Dobrili (83), Javorka je u pratnji ćerki došla do groba Despotovića, gde je upalila sveću malom Davidu, njegovim roditeljima i babi i dedi, koje je njen muž pobio. Kroz suze je malo popričala sa porodicom Despotović. Plakala je sve vreme, tako da su morali da je odvedu da joj ne pozli - priča nam meštanin, koji se juče ujutro zatekao na groblju.

Dok je stajala iznad svežih humki u kojima počivaju dvogodišnji David Despotović, njegovi roditelji Goran (24) i majka Jovana (21), deda Mikailo (61) i baka Milena (61), Javorka, kaže naš izvor, nije mogla da sakrije koliko je pogođena zločinom koji je počinio njen suprug.

-Ne krivi nju niko do Despotovića. Smatraju da je i ona žrtva, jer joj je suprug ubio sina, ubio svevrku, a nju teško ranio - priča naš sagovornik.

Javorka je juče jedva hodajući došla do groba sina Branka i svekrve Dobrile, gde se zadržala neko vreme. Otišla je kratko i u porodičnu kuću, u naselju Prevale, u Stublinsku ulicu, jer njen zet i ćerka sele stvari u selo Jagnjilo kod Mladenovca, gde Javorka namerava da živi. Meštani i dalje nagađaju šta je Ljubišu nateralo da pobije 13 ljudi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP