Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIKO MU NE MOŽE NIŠTA

Ivana Buha: Čume ubija i otima!

Autor: Alo.rs | 03.05.2015 - 23:06:00h | Komentara: 2

Ivana Buha, supruga Ljubiše Buhe Čumeta, prvog srpskog svedoka saradnika i bivšeg vođe mafijaškog "surčinskog klana" odlučila je da progovori o svemu što zna o Čumetovoj umešanosti u brojna nerasvetljena ubistva, otmice, iznude i pretnje.

Supruga Ivana Buha mu ne oprašta batine

Ivana Buha rešila da progovori o svemu što zna | Foto: M. Perić

Ivana buha kaže da se Čume panično boji razotkrivanja ubistva Zorana Petrovića Šempe koji je likvidiran 13. marta 1998. godine u Surčinu.

- Živi svedoci i dalje pričaju da je Čume bio u kolima sa pokojnim Zoranom Šijanom, kada je navukao Šempu da dođe. Tada mu je, navodno, pucao u glavu, a dečko koji je bio sa Šempom je preživeo. Sve je tu u tom slučaju jasno, ali nemojte mene pitati kako niko za to nikada nije osuđen, rekla je Ivana Buha.

Ona za "Informer" tvrdi da zna i ko je naručila i ko je izvršilac ubistva Momira Gavrilovića Gavre ali kaže da joj je rečeno da o tome ne priča jer slučaj nije zaključen.

Buha dodaje i da se Čume plaši Dejana Milenkovića Bagzija.

- Njih dvojica su bili mnogo dobri, družili su se, radili zajedno. Bagzi zna sve prljave poslove mog muža. Zna sve do detalja. Ubistva, otmice, iznude, reketiranja, sve. I logično je da ga se plaši. A sada će se plašiti i mene iako mi to nije cilj, dodaje Buha.

Ona ističe da je Ljubiša Buha Čume i dalje u dobrim odnosima sa Naserom Kaljemendijem, kao i da su mnogo puta išli kod njega u goste u Sarajevo.

- A Dragoslava Kosmajca se odrekao, bukvalno. To mi je ispričao jedan naš zajednički prijatelj. Kaže da su u pritvoru šetali zajedno i da ga je Kosmajac duboko razočarao.

Ivana Buha tvrdi i da joj Čume svakodnevno preti da će je ubiti kao i da šalje špijune da je uhode i prate po gradu. Dodaje i da njen suprug preti policiji.

- Ne znam kako je to moguće. On je preda mnom zvao jednog starešinu u UKP i otvoreno mu pretio. Ljude iz mog obezbeđenja svaki božji dan zove na službene telefone i svašta im govori, kaže Buha i najavljuje i da će uskoro obelodaniti sa kim je sve Čume u kontaktu.

- Reći ću javno koje političare sada zove, ucenjuje i preti im. Neke čak i uhodi, špijunira! Hoću da javnost sazna sve prljave poslove Ljubiše Buhe i njegove kontakte sa policijom. Deset godina me je maltretirao, vreme je da mu vratim, završava Ivana Buha.

Poslednji komentari
  • Papaja Vreme: 03.05.2015 23:58h

    Auuu koje su ovo drukare ovakav tandem svet nije video,opustite se uzivajte ovo je ZEMLJA ZASTICENIH SVEDOKA DRUKARA TAJKUNA ZA VAS ZAKON NE VAZI!!!

  • walter Vreme: 04.05.2015 18:44h

    Ovo je tandem snova kakvi su ovo likovi strasno ne zna se ko je veca pevacica jadni oni!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP